Başkanlara Ankara havası yaradı!

Başkanlara Ankara havası yaradı!
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ankara'daki "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı"na katıldı.

Hafta sonunda "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı" gerçekleştirildi. Ankara'daki çalşıtay bölgemizdeki CHP'li belediye başkanları da katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün çalıştay sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile buluştu.

img-20240422-wa0028.jpg

Genel Başkan Özel'in "Halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek sosyal belediyecilik politikalarının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için birlikte çalışacağız. Tüm paydaşlarımızla iş birliği içerisinde, halkçı ve sosyal demokrat belediyeciliği ilçelerimizde, illerimizde ve 2028’de de ülkemizde hakim kılacağız." sözleri dikkat çekti.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel "İktidar yürüşümüze katkı sunması dileğiyle çalıştayımıza emeği geçen başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere tüm başkanlarımıza teşekkür ederim. Yönetimlerimiz, bulundukları yerlerin muhafızı olacak". dedi.

img-20240422-wa0026.jpg

Çalıştay'da Duayen Başkan Büyükerşen'le

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ile birlikte Yerel Yönetimler Çalıştayında Önceki Dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Duayen Başkan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldiler. Büyükerşen, belediye başkanı arkadaşlarına Eskişehir yerel yönetimi ile ilgili bilgiler verdi. Projelerini ve tecrübelerini anlattı.

img-20240422-wa0027.jpg

img-20240422-wa0024.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.