Bayramlar özel günlerdir

Bayramlar özel günlerdir
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bayramlarımız birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kucaklaştıkları çok özel günlerdir” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Akgün mesajında, “Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz. Bayramlarımız birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç ve coşkunun buluştuğu, karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kucaklaştıkları çok özel günlerdir. Bayramlar bizi biz yapan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir” ifadelerini kullandı.


Değerlerin en güzeli

“İnsanlarımızı kaynaştıran, toplumumuzu bütünleştiren bayramlar milletçe sahip olduğumuz değerlerin en güzelidir” diyen Akgün, “Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşarak bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Büyükçekmece Ailemin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.