Bayrampaşa'da virüs toplantısı

Bayrampaşa'da virüs toplantısı
Bayrampaşa’da, Başkan Atila Aydıner’in başkanlığında koronavirüs konulu toplantı yapıldı. Virüsle mücadele çalışmalarının ele alındığı toplantının ardından Başkan Aydıner bir kez daha vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu

Küresel bir sorun haline gelen ölümcül koronavirüse karşı büyük bir mücadele veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve ekibi, belediye hizmet binasında koronavirüs konulu toplantıda bir araya geldi. Virüse karşı yapılan ve yapılmakta olan tüm çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, sonraki aşamada gerekli olabilecek yeni tedbirler de ele alındı.

Evde kalmaya devam edelim
Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Aydıner, “Devletimiz ve bizler tüm imkânlarımızla aziz milletimizin hizmetindeyiz. Bayrampaşa’da dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vefa İletişim Merkezi üzerinden gelen taleplere anında dönüş yaparak, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan komşularımızın yardımına koşuyoruz. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz vasıtasıyla, gerekli hallerde hastalarımıza evlerinde sağlık hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımızdan istirhamım lütfen evde kalmaya ve yetkililerin açıkladığı kurallara uymaya devam etsinler. Bizler umutsuzluğa düşmeyeceğiz, el birliğiyle ve gönül beraberliğiyle koronavirüse karşı verdiğimiz mücadeleyi inşallah kazanacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.