Baysal Ergun: Enerjimi esnafa harcayacağım

Baysal Ergun: Enerjimi esnafa harcayacağım
Çatalca'nın sevilen isimlerinden, Özbay Gayrimenkul Oto Alım Satım işletmesi sahibi ve İzzettinspor önceki başkanlarından Baysal Ergun, Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. Ergun, “Bütün enerjimi Çatalca esnafımıza harcayacağım, hizmeti yaklaşık iki bin Çatalca'lı esnafımızın ayağına getireceğim, çünkü kırk yıllık esnaf olarak ne gibi sorunlarımız olduğunu çok iyi biliyorum” dedi

2022 Şubat ayında gerçekleşecek olan, Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresi öncesinde başkanlığını açıklayan Baysal Ergun, Damga'ya konuştu. “1972 yılında Çatalca İzzettin'de doğdum. Daha ilkokuldayken gözümü sanayide açtım” diyen Ergun, “Demirci Şerif diye bilinen Şerif Usta'dan demirciği öğrendim. Bu mesleği tam 30 yıl Teknik İş Demir Doğrama Atölyesi'nde yaptım. Dükkanımız halen ağabeyimin işletmeciliğinde hizmet vermeye devam ediyor. Şimdi, İzzettin Mahallesi ve Çatalca merkezde Özbay Gayrimenkul Oto Alım Satım işletmesi olarak hizmet vermekteyim. İzzettin Spor'da uzun süre başkanlık ve yöneticilik yaptım. Kısmetse olur ve esnaflarımızın da onayını alırsam çatalca esnafımıza yürekten hizmet etmeyi, enerjimi, imkanlarımı, sorunlarını çok iyi bildiğim esnaf arkadaşlarımıza sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.


Odasya araç tahsis edeceğiz

Sanayide işe başlayanlara, özellikle çıraklara sigorta yapılmadığını belirten Baysal Ergun, “Sırf bu yüzden ben emekli olamıyorum. Ben çektim başkaları çekmesin. İnşallah bizim dönemimizde sanayide asla sigortasız çalışan olmayacak. Çırak yetiştireceğiz, esnafımızın her derdinden yanında olacağız. Odaya bir araç tahsis ederek o aracı şoförü ile birlikte esnafımızın hizmetine sunacağız. Bir alo demeleri yetecek. Gideceğiz ayaklarına, evraklarını alacağız, yazışmalarını yapacağız esnafımız dükkanını kapatmadan işine devam edecek” açıklamasını yaptı.


BÜTÜN ODALAR TEK BİNADA OLACAK

Masa başında oturmayacaklarını ifade eden Ergun, “Alanda olacağız. Yaklaşık iki bin esnafımızın her ay elini sıkmaya, hatırını sormaya, bir alo diyenin imdadına koşmaya söz veriyorum. Ziraat odamızı, şoförler odamızı, kredi kefalet kooperatif odamızı, esnaf odamızı aynı binaya taşıyacağız, aynı çatı altında hizmet vereceğiz. Esnafımızın bu odalardan birisine işi düşünce perişan oluyor. Ben çıraklıktan yetiştim, kimin ne derdi var çok iyi biliyorum. Kısmet olursa esnafımızın konforu ve rahatı için yedi yirmidört çalışarak ne gerekiyorsa yapacağız. Bu iş gönül işidir, hizmet işidir, inşallah alnımızın akı ile Çatalca esnafımıza gereken hizmet ne ise vereceğiz. Bütün esnaf arkadaşlarımdan rica ediyorum, bu mesajlarımı saklasınlar, göreve geldiğimde, burada söylediklerimin birisini yapmadığımı gelip söylerlerse şerefim üzerine söz veriyorum o gün görevi bırakırım. Neden bu kadar iddialıyım? Çünkü yapılacak şeyler belli. Çalışacağız, esnafımıza ilgiyi eksik etmeyeceğiz, 7/24 telefonumuz açık olacak, alo diyenin yanına koşacağız” diye konuştu.

ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.