Belediye Başkanı Kartoğlu: 1 milyon ağaç hedefimize koşar adım yaklaşıyoruz

Belediye Başkanı Kartoğlu: 1 milyon ağaç hedefimize koşar adım yaklaşıyoruz
Yasin Kartoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Güvercintepe Mahallesi'nde ağaç dikimi yaptı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Güvercintepe Mahallesi'nde ağaç dikimi yaptı. Yeni ağaçları toprakla buluşturmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kartoğlu, "Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 1 milyon ağaç hedefimize koşar adım yaklaşıyoruz" dedi.

Kartoğlu, "Yalova'da bir çınar ağacının dahi kesilmesine müsaade etmeyen, onun yerine köşkün lokasyonunu değiştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hassasiyetini asla unutmayacağız. Biz de yarınlarımıza nefes olmak için bugünden çalışıyor, bugünden üretiyoruz" diye konuştu.

Yeşilin önemine değinen ve Başakşehir'in İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olduğunu hatırlatan Kartoğlu, "Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle onlarca ağacı ait oldukları yerle buluşturuyoruz. Doğamızı koruyor, ormanlarımıza dört elle sarılıyoruz. Biliyoruz ki, ne kadar çok ağacı yeşertirsek farkımızı da o kadar göstermiş olacağız. Temiz oksijen, güzel bir gelecek için dikilecek çok ağacımız var" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.