Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat duyurdu: Öğrenci’Ye uygulaması yenilendi

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat duyurdu: Öğrenci’Ye uygulaması yenilendi
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, üniversite öğrencilerine ücretsiz yeme-içme imkanı sağlayan Öğrenci’Ye uygulaması yenilendiğini duyurdu.

Beşiktaş'taki üniversitelerde öğrenim gören veya Beşiktaş'ta ikamet eden üniversite öğrencilere anlaşmalı restoranlardan ücretsiz olarak yemek yiyebilmesine olanak sağlayan Öğrenci’Ye uygulaması yenilendi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Öğrenci’Ye uygulamasının yenilenmesiyle artık daha kullanıcı bir arayüzün ve güncellenmiş restoran listesinin bulunduğunu duyurdu.

Uygulamada ileri tarihli rezervasyon yapabilme imkanı bulunurken restoranların konumlarına da erişim sağlanabiliyor.

Öte yandan uygulamayla QR kod ile restoran onay sistemi seçeneği ve geri bildirim ve bize ulaşın bölümüyle daha verimli kullanabilme imkanı veriyor.

Rıza Akpolat konuyla ilgili şunları yazdı:

Beşiktaş’ın öğrencilerine ücretsiz yeme içme imkanı sunduğumuz Öğrenci’Ye uygulamasını yeniledik.
Daha kullanışlı bir arayüz

Güncellenmiş restoran listesi
İleri tarihli rezervasyon
Restoranların konumlarına erişmek
QR kod ile restoran onay sistemi
Belediyemize ait tüm haberler
Geri bildirim - Bize Ulaşın bölümü

10 bin 611 öğrencimizin faydalandığı Öğrenci'Ye uygulamamızda 164 farklı restoran seçeneği bulunuyor. Hala Öğrenci'Ye uygulamamızı indirmeyen kullanmayan, bilmeyen genç arkadaşım varsa bekliyorum. Aşağıdan indirebilirsiniz.

Öğrenci’Ye Nedir?

Bir sosyal dayanışma uygulaması olan Öğrenci’Ye belediyemiz tarafından TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) iş birliğiyle ve Beşiktaş esnafının desteğiyle hayata geçirildi. Öğrenci’Ye, öğrencilerin beslenme hakkını korumak amacıyla yenilikçi bir mobil uygulama olarak geliştirildi. Proje kapsamında Beşiktaş'taki üniversitelerde öğrenim gören veya Beşiktaş'ta ikamet eden üniversite öğrencileri (Örgün) ilçemizdeki anlaşmalı restoranlardan ücretsiz olarak yemek yiyebilecek. Öğrencilerimiz, mobil uygulama üzerinden restoranlarda yer ayırtarak yemek ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Uygulamadan Kimler Yararlanabilir?

Beşiktaş’ta okuyan ya da ikamet eden üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ve COVID-19 aşı belgesi ile uygulama üzerinden kayıt oluşturarak Öğrenci’Ye hizmetinden yararlanabilir. Öğrencilerimizin tek yapması gereken uygulamayı indirerek kayıt olmak...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.