Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat’tan yeni normalleşme mesajı

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat’tan yeni normalleşme mesajı
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, normalleşme kararı sonrası ilçe sakinlerine seslenerek, “Pandemi mücadelesiyle geçen bir buçuk yılda, Beşiktaş Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmamaya, ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya çalıştık. Şimdi yeniden hayatımız eski temposuna kavuşurken, Beşiktaş daha özgür, daha eşit, daha yeşil, kadın, genç ve çocuk dostu bir kent olsun diye canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye koronavirüs salgını sürecinde 1 Temmuz'dan itibaren yeni bir döneme girdi. Bu kapsamda yeni normalleşme adımları atıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bir buçuk yıldır devam eden salgın sürecinde yapılan çalışmaları anlatarak yeni normal mesajı verdi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE BEŞİKTAŞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Akpolat’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Değerli Beşiktaşlılar, 1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma kısıtlamaları tamamen kaldırıldı. Ancak aşılama süreci devam ediyor. Dolayısıyla sosyal hayata geri dönerken, yapılan yönlendirmeleri de mutlaka dikkate alalım. Bu virüsü tamamen yok edene dek sorumlu davranmak zorundayız. Pandemi mücadelesiyle geçen bir buçuk yılda, Beşiktaş Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmamaya, ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya çalıştık. İnsanlık tarihinin en kaotik zamanlarından birinde, sınırlı kaynakla hem artan ihtiyaçları karşıladık hem de sözünü verdiğimiz pek çok projeyi de hayata geçirmeyi başardık. Halkçı ve ilerici bir vizyonla hizmetlerimizi çeşitlendirdik, altyapıdan çevreye Beşiktaş’ın kronik sorunlarını çözmeye koyulduk. Şimdi yeniden hayatımız eski temposuna kavuşurken, Beşiktaş daha özgür, daha eşit, daha yeşil, kadın, genç ve çocuk dostu bir kent olsun diye canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.