BEYKOMDER deprem bölgesinde yaraları sarıyor

BEYKOMDER deprem bölgesinde yaraları sarıyor
"Yüzyılın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş  merkezli depremin hemen ardından sahada kendini gösteren Beykomder,  yaraları deprem bölgesinde sarmaya devam ediyor.

Yaptıkları yardımlarla pek çok sivil toplum kuruluşuna da örnek olan Beylikdüzü Komşuları Derneği, depremin ilk gününden bu yana kendi içlerinde adeta seferberlik ilan etti. Dernek, deprem bölgesinden gelen talepler doğrultusunda hazırladıkları yardım malzemelerini organize bir şekilde bölgede ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor.


BEYKOMDER tüm imkanlarını seferber etti

BEYKOMDER  depremzedelerin mağduriyetlerini azaltmak adına bölgeye ilk günden itibaren yardım malzemesi göndermeye devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Malatya Akçadağ ve Hatay Defne'ye giden dernek yetkilileri depremzelerin yanlarında olduklarını birkez daha gösterdi.

 Bölgeyle irtibat halinde olan dernek yetkilileri ayrıca gönderilen yardımların dağıtımı ile ilgili de tüm süreci titizlikle takip ediyor.

Beykomder Başkanı Osman Tezemir başta yönetim kurulu olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Beykomder Başkanı Osman Tezemir, depremin olduğu günden bu yana büyük bir özveriyle çalışan, desteklerini esirgemeyen başta dernek yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm dernek üyelerine ve Beylikdüzülü komşulara depremzedelere karşı gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. Tezemir açıklamasında; 
"Bizler depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesiyle irtibat halindeyiz. İhtiyaç analizlerimizi yapıyoruz ve deprem bölgesine sağlayabileceğimiz tüm destekleri sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız mağduriyetleri biraz olsun azaltabilmek. Bu vesile ile tüm imkanları seferber eden dernek üyelerimize teşekkürü borç bilirim. Gücümüz yettiğince deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yaraları hep birlikte saracağız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.