BEYKOMDER'in çabası Beylikdüzü

BEYKOMDER'in çabası Beylikdüzü

Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi. BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir, dernek olarak Beylikdüzü'nde yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Beylikdüzü için çalışmak bize her zaman mutluluk veriyor. İlçemizdeki sorunların çözümü için etkin bir rol oynuyoruz. Bizim her çabamız Beylikdüzü için” dedi

BARIŞ KIŞ

Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kaktüs Kafe'de gazetecilerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Osman Tezemir'in ev sahipliğini yaptığı toplantıda, BEYKOMDER'in çalışmalarından söz edildi. Beylikdüzü için her zaman çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Tezemir, ilçede sürdürdükleri çalışmaları anlattı. Tezemir, “Biz şuanda atkı, bere eldiven kampanyası yapıyoruz. Güneydoğu'daki okullarımıza gönderiyoruz. Gene Şanlıurfa'da bir okula kütüphane yapıyoruz. Barış Mahallesi'nde kitaplar topluyoruz. Kadın üyelerimiz pazara çıkıp ürünler satıyor oradan elde edilen gelirler de yardımlara gidiyor” dedi.

Etüt sınıfı yaptık

Beylikdüzü Kız Sığınma Evi'ne etüt sınıfı yaptıklarını da anlatan Tezemir, “Beylikdüzü'nde Kız Sığınma Evi'miz var. Aileleri tarafından istismara uğramış kızlarımız var. Biz buraya etüt sınıfı yaptık. Bilgisayarından, masa, sandalye ve perdesine kadar bir sınıf dizayn ettik ve teslim ettik. Yeri gizli olduğu için paylaşmıyoruz. Aile komisyonları kurduk” diye konuştu.



Trafik sorununa el atacağız

Okul önlerindeki trafik sorununa da değinen Tezemir, “Her mahalleye bir temsilci atadık. Bu temsilciler Beylikdüzü'ndeki sorunları masaya yatırıp, çözüm yollar arıyor. O alanda sorunla ilgili kim ilgileniyorsa belediye veya devlet onlarla irtibata geçiyoruz. Yine yeni bir projemiz var. Okul önlerindeki trafik için gönüllü trafik sorumlusu olacağız. Okulların önünde 2-3 kişi nöbetçi olacağız” dedi.


beykomder

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.