Beykoz pedallayacak

Beykoz pedallayacak
Türkiye’de sporun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi’nin ev sahipliğinde 12 Haziran’da düzenlenecek Turkcell Granfondo İstanbul yol bisiklet yarışı tanıtım toplantısı, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Doğan Trend Otomotiv Markaları Pazarlama Müdürü Şirin Yurtseven’in katılımıyla gerçekleştirildi

Geçen yıl ‘Eğitim için pedallıyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen Turkcell Granfondo İstanbul Yol Bisikleti Yarışında tekerler bu kez Türkiye Kızılay Derneği aracılığıyla savaşlarda mağdur olan çocuklara yardım sağlamak için dönecek. 12 Haziran’da Beykoz Belediyesi önünden start alacak Turkcell GranFondo İstanbul yarışına 2 bin bisikletçinin katılması bekleniyor. Yarış ise 40 km’lik Samsung Galaxy Parkuru ve 82 km’lik Suzuki Parkuru’ndan oluşacak. Beykoz Belediyesi önünden start alacak bisikletçiler bu sene ‘Barış için pedallayacak.’ Yarıştan elde edilecek gelirle tüm dünyada savaş mağduru olan çocuklar için fon oluşturulacak. Yarışmacılar ve onları destekleyenler, savaşlarda mağdur olan çocuklara yardım gönderebilmek için Turkcell Granfondo kapsamında Kızılay ile birlikte oluşturulan sosyal medya kartlarını kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak fon toplanabilmesine katkı sağlayabilecek.

Gelişerek devam ediyor
Geçen sene başlattıkları Turkcell GranFondo Serisi’nin kısa sürede büyük bir gelişim gösterdiğini dile getiren Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, “Türkiye’nin Turkcell’i olarak, 20 yılı aşkın süredir sporu destekliyoruz. Bunu da 3 aşamada hayata geçiriyoruz. İlk ayakta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın projesinde ana sponsor olarak yetenekleri keşfetmeye çalışıyoruz. İkinci aşamada sporu sevdirmeye yönelik organizasyonları destekliyoruz. Ve neticesinde de federasyonlarımıza ve milli takımlarımıza, özellikle de bayrağımızı yurt dışında dalgalandıran sporcularımıza destek oluyoruz. Turkcell Granfondo Yol Bisikleti yarışı, sporu sevdirmeye yönelik etkinliklerimizden biri. Turkcell Granfondo çok sağlıklı doğan bir bebek oldu. Beykoz Belediyesi’nin olağanüstü desteği, sporcuların katılımı ve sponsorların katılımıyla sinerjisi çok güzel bir organizasyon meydana getirdik Her geçen yıl da bu iş daha da büyüyor. Geçen sene pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocukları için pedal çevirmiştik. Turkcell GranFondo Serisi’nde bu sene ise Kızılay Derneği ile iş birliği çerçevesinde sloganımız ‘Barış için pedallıyoruz.” Ayrıca tüm diğer markalarımızla da Turkcell Granfondo’yu destekliyoruz. BiP, paycell, fizy ve Lifebox ile etkinliğimizi daha da genişleteceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.