Beykoz sahilleri renklendi

Beykoz sahilleri renklendi
Boğaz’ın en uzun ve güzel sahiline sahip ilçelerinden Beykoz’da, kanodan yağlı direğe halka açık ödüllü ve eğlenceli yarışmaların yapıldığı “Beykoz Su Sporları Festivali” birbirinden renkli anlara sahne oldu

Beykoz Belediyesi tarafından ilçede su sporları geleneğini yeniden canlandırmak, vatandaşlar ve turistlerin sahilden daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen festival her yaştan ilçe sakininden yoğun ilgi gördü. Aileleriyle sahile gelen vatandaşlar kanodan yüzmeye, yağlı direkten minder dövüşüne eğlenceli yarışmalarda cesaretlerini sergilerken çocuklar da güzel havada oyunun tadını çıkardı. Beykoz Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen festivalin açılışı kano klasiğiyle yapıldı. Boğaz’da kürek çeken kanocuların rengârenk görüntüler oluşturduğu yarışmada erkeklerde Enes Aydın, kadınlarda ise Gülsemin Özyurt birinci oldu. Yüzme yarışması için sahilden atlayan yarışmacılardan, 45 yaş üstü kategorisinde Yalçın Emiroğlu, 45 yaş altı kategorisinde ise Ahmet Fatih Yıldız rakiplerini geride bırakarak birinci geldi. Kadınlar kategorisinde ise Zeliha Batay birinciliği göğüsledi. Gençlerin eğlence dolu rekabetine sahne olan nostaljik Yağlı Direk Yarış’ında ise Mehmet Akif Bozbay bayrağı alarak yarışı kazandı.
Festival kapsamında düzenlenen Plaj Futbolu'nu Çubuklu Spor Kulübü, Plaj Voleybolu’nu ise Deregücü kazandı. Aralarında milli takım sporcusu Uğur Piro’nun da yer aldığı sporcular festival boyunca gökyüzüne doğru heyecanlı flyboard gösterileri sundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.