Beylikdüzü Belediyesi evde bakım hizmeti vermeye devam ediyor

Beylikdüzü Belediyesi evde bakım hizmeti vermeye devam ediyor
Beylikdüzü Belediyesi temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleriyle hayatlara dokunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleriyle hayatlara dokunmaya devam ediyor. İlçede hâkim olan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Şubat ayı içerisinde sosyal destek hizmetleri kapsamında; 475 kişiye kuaför, 149 kişiye ise öz bakım hizmeti götürdü.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üreten Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün ara vermeden devam ettirdiği evde öz bakım ve kuaför uygulamaları ile yüzlerce vatandaşın hayatına dokunurken Şubat ayı içerisinde toplamda 475 kişi kuaför, 149 kişi ise öz bakım hizmetinden faydalandı. Gelen başvuruların ardından sosyal inceleme ile belirlenen vatandaşlara belediyenin sunduğu hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşların ise Kadın Aile Müdürlüğü'ne müracaat yapması gerekiyor.

"Kalplere dokunmak daha çok çalışmamız için güç veriyor"

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu ilk günden bu yana sundukları hizmetlerle pekiştirdiklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, "Şubat ayı içerisinde de her ay olduğu gibi gerekli incelemeler sonucu belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza evde öz bakım hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ettik. Temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı ve engelli yüzlerce vatandaşımızın kişisel bakım ve temizlik gibi temel ihtiyaçları görevli personellerimiz tarafından özenle yapılırken kuaför hizmetini de evlerine götürdük. Bu vatandaşlarımızın hayatlarına ve kalplerine bu şekilde dokunmak büyük bir mutluluk sağlarken aynı zamanda daha çok çalışmamız için de bizlere güç veriyor. Sosyal politikaları oldukça önemseyen ve bu yönde yapılan projelerin önünü açarak bizlere her zaman destek olan ve tüm imkânları sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık'a teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.