Beylikdüzü birlikte başaracağız diyor

Beylikdüzü birlikte başaracağız diyor
Beylikdüzü'nde hizmet veren sağlık çalışanları için Beylikdüzüspor Tesisleri'nde ikramlarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Aydın, “Bütün sağlık personelimiz bizim başımızın tacı. Onlara bu süreçte elimizden geldiğince destek olacağız, birlikte başaracağız” diye konuştu

Koronavirüs salgınına karşı Beylikdüzü'nde adeta büyük bir savaş veriliyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Beylikdüzüspor Tesisleri'nin kapıları sağlık çalışanlarına açılmıştı. Devam eden bu süreçte Beylikdüzüspor Kulübü de sağlık çalışanlarını en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Konuya ilişkin gazetemize konuşan Kulüp Başkanı Metin Aydın, “Koronavirüse karşı bütün yurtta verdiğimiz mücadele gibi Beylikdüzü'nde de ciddi bir mücadele veriyoruz. Sağlık çalışanlarımızla birlikte el ele verip bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Şu süreçte onların ne kadar yanında olabiliriz, onlara ne kadar yardımcı olabiliriz, destek oluruz, bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

Ailelerimiz duyarlı davranıyor
Beylikdüzü halkının koronavirüse karşı birleştiğini ve bütün komşuların birbirine destek olduğunu anlatan Metin Aydın, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a da teşekkür etti. Aydın, “Bugün ailelerimiz çok duyarlı. Evlerinde yaptıkları yiyecekleri, tatlıdır, kektir buraya gönderip sağlık çalışanlarımıza destek oluyorlar. Yine belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık da burada hiçbir eksiğin olmaması için her şeyi düzenlemiş durumda. Biz burada evlerine gidemeyen, sağlık personelimizin moralini yükseltmek için kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Her zaman destek vermeye hazırız
Sağlık çalışanlarına her zaman destek vereceklerinin sözünü de veren Aydın, “Her zaman sağlık çalışanlarına destek vermeye hazırız. Salgın nedeniyle kulüp olarak çalışmalarımıza ara verdik ancak üyelerimizle sporcu ailelerimiz ile beraber, sağlık çalışanlarına moral amacıyla, koronavirüs korunma kurallarına uyarak, destek çalışmalarını yapmaktayız. Biz bu küresel mücadelede en ön saflarda çalışanların sağlık personelleri olduğunu biliyoruz. Buradan kulübümüz,üyelerimiz ve sporcu aileleri adına onlara başarılar diliyoruz, tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Her zaman yanlarındayız
Sporcu Aileleri adına ayrıca bir açıklama yapan Firdevs Afrın ise “Biz evlerimizde rahat ve huzurlu bir şekilde virüsün geçmesini beklerken sağlıkçılarımızın olağanüstü çabalarını unutmamız mümkün değil. Bizde Beylikdüzüspor Kulübünde forma giyen futbolcuların velileri adına böyle bir jest yapmayı uygun gördük. Biz bu küresel mücadelede en ön saflarda çalışanların sağlık personelleri olduğunu biliyoruz. Buradan onlara başarılar diliyorum” dedi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.