Beylikdüzü-Büyükçekmece arası E-5 Karayolu trafiğe kapandı

Beylikdüzü-Büyükçekmece arası E-5 Karayolu trafiğe kapandı
İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı her geçen dakika şiddetini artırıyor. Şiddetlenen kar yağışı ulaşımda da aksamalara neden oluyor. Gelen son dakika haberine göre; Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolunda ulaşım durdu.

İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor. Özellikle Avrupa yakasında kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Uzmanlar saat 17.00 itibarıyla kar fırtınası beklendiğini, zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini bildiriyor. Uyarı üzerine uyarı gelen şehirde Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolu trafiğe kapandı. Ekipler yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında, Trakya'dan İstanbul istikametine girişlerin durdurulduğunu bildirdi.


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Kıymetli İstanbullular, İlimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM'ler bu akşam itibarıyla; 19.30'da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.


BEYLİKDÜZÜ-BÜYÜKÇEKMECE ARASINDA E-5 TRAFİĞE KAPANDI

Gelen son dakika bilgisine göre; kar Avrupa noktasının Trakya'ya yakın bölgelerinde hayatı felç etmiş durumda. Şiddetli yağış sonrası Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 karayolu ulaşıma kapandı. Onlarca araç yolda kalırken, ekipler karla kaplanan yolu açmaya çalışıyor. Kar yağışının da aynı şekilde etkili olduğu belirtiliyor. Bölgeden gelen bilgilere göre; kar tipiye dönmüş durumda ve göz gözü görmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.