Beylikdüzü dar gelirliye el uzattı

Beylikdüzü dar gelirliye el uzattı
Beylikdüzü Komşuları Platformu örnek bir davranışa imza atarak, koronavirüs salgını devam ederken dar gelirli ailelere 500 koli kumanya yardımında bulundu

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir araya gelerek oluşturulan Beylikdüzü Komşuları Platformu, örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Son olarak 60 adet kedi evi yaparak ilçede yaşayan hayvanseverlere dağıtımını gerçekleştiren platform, şimdi de koronavirüs salgını devam ederken Beylikdüzü'ndeki dar gelirli vatandaşların imdadına yetişti. Damga'ya konuşan Platform Başkanı Osman Tezemir, yüzlerce dar gelirli aileye ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Şu anda bize sosyal medya üzerinden ulaşan ve telefonla ulaşan çok sayıda aileye 500 koli kumanya yardımında bulunduk” dedi.

Hemşehrilerimiz bize ulaşabilir
Beylikdüzü'ndeki ihtiyaç sahibi bütün vatandaşların hiç çekinmeden kendilerine ulaşabileceğini de kaydeden Tezemir, “Hepimiz zor günlerden geçiyoruz. Salgın sebebiyle işinden olan veya maaşını alamayan yüzlerce, binlerce insanımız var. Herkes de hayatını idame ettirmek zorunda. Kirasını ödemek zorunda, sofrasına ekmek koymak zorunda. Bu anlamda biz de bu durumda olan hemşehrilerimizi düşünerek Beylikdüzü Platformu olarak sorumluluk almak istedik. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz yardımların devamını da getirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum