Beylikdüzü Kızılay Şubesi Kırali ile devam dedi

Beylikdüzü Kızılay Şubesi Kırali ile devam dedi
Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Atilla Kırali'nin yeniden başkan seçildiği genel kurulda, Kızılay'a destek mesajları verildi

Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yakuplu İhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Grup Başkanvekili Tahir Abuş, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Büyükçekmece ve Esenyurt Kızılay Şube Başkanları ile çok sayıda isim katıldı. Bir dönem daha başkanlığa seçildiği genel kurula katılan herkese teşekkür eden Atilla Kırali, “Ülkemiz ve dünyamız darboğazda. Emparyalist ülkelerin, mazlum ülkeler üzerinde bir hegomanya kurma çabası var. Bugün Rusya'nın yaptıklarını görüyoruz. Dün ABD'yi gördük. Büyük devletlerin, birçok mazlum ülkeler üzerindeki baskını görüyoruz. Bütün bunlara karşı birlik içinde olmalıyız. Mazlumların yanında olmalıyız. Biz de Kızılay olarak bunu yapacağız. Tam 1868 yılında kurulmuş çok önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz. Sadece insanlarımızın acısının değil nerede bir acı, sıkıntı varsa din, dil, ırk ayırt etmeden oradayız. Beylikdüzü'nde de bu görevi 4 yıldır devam ettiriyoruz” dedi.

Her zaman yanınızdayız

Kızılay'ın her zaman en büyük destekçisi olduklarını söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş ise Kırali ve ekibin tebrik ederek, “Zor zamanlarda halkın yanında olan Kızılay'ın kongresinde olmak bize onur veriyor. Kızılay'ın çalışmalarını daha çok anlatıp, halka ulaştırmak lazım. Biz de belediye olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.