Beylikdüzü Klasik'ten görkemli konser!

Beylikdüzü Klasik'ten görkemli konser!
Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 15 Ağustos Cumartesi akşamı, saat 21.00’de gerçekleşecek gala konseriyle sona eriyor. Yaşam Vadisi’nde gerçekleşecek konserde, Opera Trio ve Avrasya Filarmoni Orkestrası, İstanbullulara muhteşem bir gece yaşatacak.

6. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 15 Ağustos akşamı yapılacak gala konseriyle sona erecek. Klasik müziğin en güzel melodilerini Yaşam Vadisi’ne taşıyacak konserde Opera Trio, opera dünyasının en sevilen arya ve düetlerini seslendirecek. Soprano Dilruba Akgün, Tenor Caner Akın ve bariton Caner Akgün’den oluşan Opera Trio topluluğuna, Şef Murat Cem Orhan yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. Pandemi tedbirleri kapsamında alana girişler kontrollü olarak yapılacak. Tüm katılımcıların maske ile konser alanına alınacağı konserde, oturma düzeni de sosyal mesafe kuralına uygun olarak oluşturulacak.

TARİH: 15 Ağustos Cumartesi
SAAT: 21:00
YER: Yaşam Vadisi “6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi”
ADRES: Yaşam Vadisi 1. Etap, Adnan Kahveci Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü – İstanbul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.