Beylikdüzü'nün devası hazır!

Beylikdüzü'nün devası hazır!
DEVA Partisi Beylikdüzü 1'inci Olağan Kongresi, geniş bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk, “İlçemizde büyük bir özveriyle birlikte, herkese kucak açarak çok kıymetli yol arkadaşları edindik ve yola çıktık. Şimdi dertlere deva olma zamanı. Beylikdüzü'nün devası hazır” dedi

DEVA Partisi Beylikdüzü 1'inci Olağan Kongresi, ilçede düzenlenen toplantıyla geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongreye; DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Öztürk'ün tek aday olarak girdiği kongrede, ilçe başkanlığı yinelenirken; birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Beylikdüzü için hazırız

Kongre sonunda konuşan İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk, “Beylikdüzü'nde DEVA Partisi olarak en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne değin ilçemizde geniş katılımlı, herkese kucak açan, şeffaf bir süreçle yol arkadaşları edindik. Hepimizin katkılarıyla Beylikdüzü'nde ilçe hareketimizi oluşturduk. Vatandaşlarımıza deva olmak için yola çıktık. DEVA Partisi'nin politikalarını Beylikdüzü'ne taşıyacak, Beylikdüzü'nün sorunlarına çözüm üretecek bir ekip haline geldik. Artık bugün itibariyle Beylikdüzü'yle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren ülkemizin içinde olduğu yalandır, talandır. Bu iktidarın yarattığı sıkıntılara karşı deva olmaktır. Ülkemizi ekonomik krizden çıkaracağız. Bugün DEVA Partisi Türkiye'ye çare olmaya hazır. Beylikdüzü'nün devası hazırdır. Biz burada üzerimize düşeni yapacağız. Halkımıza ulaşacağız” diye konuştu.

beylikdüzü deva

Tuğrul Öztürk'e güveniyoruz

Kongrenin ardından konuşan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol da Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk'e güvendiklerini söyledi. Erol, “Öncelikle kongrenin Beylikdüzü için ve partimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Beylikdüzü'nde çok güzel bir ekip oluştu. Tuğrul bey ve beraberindekiler güvendiğimiz isimler. Hepsi siyasette yeni. Beylikdüzü için en iyisini yapacaklarından şüphemiz yok” dedi.

Endişeleri ortadan kaldırmalıyız

Türkiye'nin gidişatına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Erol, “Türkiye'de sorunlar çok ve bu sorunları telafi etmek için yola çıktık. İnsanlarımız kaygılı, gençlerimiz ülkeden gitmeyi düşünüyor. Ülkeyi yönetenler her fırsatta bir şeyleri bahane ederek demokratik haklardan feragat ediyorlar. Oysa bu ülkenin gençlerinin yüzde 75'i bu ülkeden gitmek istiyor. Bizim için bundan daha büyük bir problem ve gelecek endişesi yoktur. DEVA Partisi olarak biz bu endişeleri ortadan kaldırmalıyız. Bunun için de çok çalışacak ve halkımızın desteğini alarak iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız” ifadelerini kullandı.

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.