Beylikdüzü'nde lezzet demek Şivekar demek
Dumansız, kokusuz ve tamamen yeni nesil ekolojik bir mühendislikle hazırlanmış mangal hizmeti veren Şivekar Restoran, Beylikdüzü’nde misafirlerini bekliyor. Damga'ya konuşan Şiverkar'ın kurucu ortağı Erdal Özel, “Bizim için önce lezzet gelir. Müşterilerimize her zaman lezzetli yemekler sunmak ilk kuralımız” dedi
HABER: NEŞE MERT - Alışılagelmiş kendin pişir kendin ye sistemine yepyeni bir yorum katarak kokusuz, dumansız ve tamamen ekolojik mangal sistemiyle Beylikdüzü'ndeki Şivekar Restoran, çevreyi korurken misafirlerine de eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Şivekar’ın kurucu ortağı Erdal Özel, ekolojik mangal sisteminin merak edilen tüm detaylarını Damga okurlarına anlattı. Kendi çabalarıyla kurduğu bu sistemde, elektrostatik ve karbon filtrelerinden geçen duman temiz hava olarak dışarı salınıyor. Restoranın içinde tam 32 tane modern mangal sistemi bulunurken, koku ve duman yok. İstanbul’da sayılı restoranda görülen bu sistem hem farklı şehirlerden hem de yurt dışından talep görüyor.
Doğal ürünler kullanılıyor
Et restoranı olarak öne çıkan Şivekar’da mezeler ve ara sıcaklar da lezzetleriyle kendinden söz ettiriyor. Yaklaşık 30 çeşit meze bulunduran Şivekar’da ürünler Anadolu’dan özel olarak tedarik ediliyor, doğallıktan ödün verilmiyor. Domatesler ve nar ekşisi Adıyaman’dan, yağ Urfa’dan geliyor. Şivekar’ın burma baklavasının yufkası ise taze olarak paketlenmemiş şekilde temin edilirken, fıstığı Maraş’tan makineden geçmeden temin ediliyor. Şivekar’ın kurucu ortağı Özel, pakete giren ürünün lezzetinde düşüş yaşandığını vurgularken, ürünleri doğal şekilde temin etmeye özen gösterdiklerini belirtti.
Önemli olan güven
Haftanın 6 günü randevulu sistem ile hizmet veren Şivekar, Şubat 2020’de açıldı. Kendine has lezzetleriyle beğeni toplayan restoran için gelecek planlarını sorduğumuzda farklı şehirlerden de şube talebi aldıklarını belirten Özel, “Pandemi bizi planlarımızda 1 buçuk yıl geriye attı ancak çalışmalarımız sürüyor. Tabii önemli olan esnaflığı ve menüyü doğru yapmaktır. Lezzet çok önemli ama işletmecinin insanlara güven vermesi de gerekiyor.” dedi.
Benimsenmiş bir restorant
Fiyat politikalarını çevre restoranlara göre değil, Şivekar’ın gelir gider durumuna göre belirlediklerini vurgulayan Özel, “Herhangi bir restoranı baz almıyoruz açıkçası, Şivekar’ı yaşatmak adına çalışıyoruz. Burası benimsenmiş bir aile restoranıdır, misafirlerimiz bunu bilerek rahatlıkla geliyorlar. Şivekar, doğal ürünlerle hazırlanmış özel lezzetleri ve ekolojik mangalıyla Beylikdüzü’nde misafirlerine yepyeni bir deneyim yaşatıyor. Çevreci bir anlayışla yola çıkan restoran, çalışkan ekibi ve kokusuz dumansız mangalı ile misafirlerini bekliyor.
Bizim için önce müşteri memnuniyeti!
Kendileri için en önemli ayrıntının müşteri memnuniyeti olduğunu da kaydeden Erdal Özel, “Biz en çok müşterilerimizi önemseriz. Buraya geldiklerinde arkadaş ortamında, aile ortamında hissetsinler, rahat rahat yesinler ve içsinler, güzel vakit geçirsinler isteriz. Nitekim buraya gelen müşterilerimiz de her fırsatta bu konudaki memnuniyetlerini bizimle paylaşıyor” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.