Beylikdüzü'ne DEVA olacağız

Beylikdüzü'ne DEVA olacağız
DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, “Beni Okula Hazırlar Mısın?” kampanyasının tanıtımını yaptı. İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk, “Beylikdüzü'ne deva olacağız. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına kitap, oyuncak, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri konusunda destek olacağız” dedi

DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, “Beni Okula Hazırlar Mısın?” kampanyalarının tanıtımını yaptı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Tuğrul Öztürk'ün de katıldığı toplantının ev sahipliğini DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğruk Öztürk yaptı. Öztürk, “ 11 Mart 2020 senesinde, bayrağımızın kederiyle hüzünlenen her birey gibi Genel Başkanımız Ali Babacan'ın açıklaması ile heyecanlandım. Kendisinin çağrısına kulak verdim. Daha önce siyasetle uğraşmadım. Gençlerin geleceklerinin inşasını hazırladığımız kitaplarla, Beylikdüzü'nde yaşayan bir komşunuzum. Kasım ayında Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Nisan ayında kongremizi yaparak seçilmiş yönetimizle yola çıktık. O günden beri DEVA Partisi'nin çalışmalarını Beylikdüzü halkına anlatıyoruz. Beylikdüzü halkının bize gösterdiği teveccüh bizi her zaman daha çok çalışmaya itiyor. Bana ve teşkilatımıza destek olan İl Başkanımıza da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bugün komşularımıza hizmet etmek ve onlara dokunabilmek adına sosyal sorumluluk projemizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz seçime giderken DEVA Partisi'nin politikalarını herkese duyurmamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Beylikdüzü için sizlerle birlikte iş birliği içinde çalışacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.


Dertlere duyarsız kalamayız

Söz konusu kampanyanın tanıtımını yapan İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Belli ise önemli mesajler verdi. Belli, “Türkiye'nin yönetimine talip olan bir siyasi parti toplumun dertlerine duyarsız kalamaz. Her geçen gün artan geçim sıkıntısı ve dövizdeki artış herkesin belini büküyor. DEVA Partisi olarak Beylikdüzü'ndeki komşularımıza hizmet etmek için söz verdik. Onları dinlemeyi ve anlamayı ilke edindik. Bir baba olarak biliyorum ki; en değerli varlıklarımız evlatlarımız. Evlatlarımızı yetiştirmek her geçen gün zorlaşıyor. Ne aldıkları eğitim umut veriyor ne de ihtiyaçlarını karşılamak kolay oluyor. Bu bağlamda Beylikdüzü'nde yaşayan çocuklarımıza destek olmak, ihtiyaç sahiplerine destek olmak için “Beni Okula Hazırlar mısın” isimli kampanyamızı başlatıyoruz. Her söylediğimizin herkes için doğru olmasına dikkat ediyoruz. Umarım çocuklarımıza yardım etmeyi başarırız. Toplayacağımız kitap, giysi ve oyuncakları çocuklarımıza dağıtacağız. Kampanyamıza destekler gelmeye başladı. Atatürkçü Düşünce Derneği Nutuk bağışladı, teşkilatımızdan bir ağabeyimiz spor ayakkabıları bağışladı. Sizlerin de desteğiyle bu kampanyanın başarılı olacağına inanıyorum. Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşlarımızın birbirlerinin sesini duymasına siz de yardım edin. Yardımlarımız damla damla sel olacak. Bütün engelleri yıkacağız. Beylikdüzü'ne karşı sorumluluklarımızı yerine getirip seneye bu projemizi tüm İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye yağarız” dedi.


BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.