Beylikdüzü'ne gençlik aşısı!

Beylikdüzü'ne gençlik aşısı!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi adayı Osman Bedrettin Türk, “Gençliğimle, inancımla ve davaya olan sadakatimle Beylikdüzü'ne hizmet için bu yola çıktım. Beylikdüzülü hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Samsunlu genç iş insanı Osman Bedrettin Türk, Beylikdüzü AK Parti'den belediye meclis üyeliği için adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi de olan Osman Bedrettin Türk, gençliği, gücü ve inancıyla birlikte davasına sadakatle bağlı önemli bir isim olarak dikkat çekiyor. “Beylikdüzü'ne değer katacak çalışmalara imza atmak için bu yola çıktım” diyen Türk, tüm Beylikdüzü halkının desteğini beklediğini de söyledi.

whatsapp-gorsel-2024-02-02-saat-14-14-55-cfa00dbf.jpg

Samsun STK'larında güçlü bir isim

Samsunlu kimliğiyle de adından başarıyla söz ettirmeyi başaran Osman Bedrettin Türk, 2019 yerel seçimleri öncesinde de meclis üyeliği için aday olmuş biri olarak dikkat çekiyor. Samsunlu sivil toplum örgütleri içinde aktif çalışmalarda bulunan Türk, 2019 yılnıda yaptığı organizasyonla Samsunlu 750 aileyi bir araya getirmişti. Beylikdüzü FoxtonsTR Gayrimenkul Şirketi'nin ortaklarından biri olan Osman Bedrettin Türk Genç MÜSİAD’da aktif görev almaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.