Beyoğlu halkı hayat verdi

Beyoğlu halkı hayat verdi
Türk Kızılay tarafından Taksim Meydanı’na kurulan Kan Bağışı Çadırı yoğun ilgi gördü. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da çadırı ziyaret ederek kan bağışında bulundu

Türk Kızılay tarafından kan stok seviyesini yükseltmek amacıyla Taksim Meydanı’nda kurulan Kan Bağışı Çadırı yoğun ilgi görüyor. ‘Kan Ver Hayat Kurtar’ sloganıyla düzenlenen bağış kampanyasına ilçe sakinlerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistler de destek veriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gülten Durdu, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ve meclis üyeleri ile birlikte Kan Bağışı Çadırı’nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Bağışların hepsi değerli
Tüm ilçe sakinlerini kan bağışında bulunmaya davet eden Başkan Yıldız, “Verilen kanların özellikle pandemi döneminde nasıl hayat kurtardığını, stokta bulunan kanların hastalara nasıl yetiştirildiğini ve verilen kanların nasıl can kurtardığına hep birlikte şahit olduk. Yaklaşık üç ay önce de yine kan bağışında bulunmuştum Kızılay’ımıza. Başla insanların canlarının kurtulmasına kan vererek destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Cihangir Mahallesi'ne ziyaret
Normalleşme sürecine geçişle birlikte bölge ziyaretlerine de kaldığı yerden devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Cihangir’i ziyaret etti. Bölge esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Yıldız vatandaşlarla sohbet ederek yeni normalde atılması gereken adımlarla ilgili taleplerini dinledi. Normalleşme süreciyle birlikte virüs salgınına karşı gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Yıldız, vatandaşlardan da maske takmalarını ve sosyal mesafe kuralına uymalarını istedi.

AYNUR CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.