Beyoğlu'nda bayram sevinci

Beyoğlu'nda bayram sevinci
Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ilçeyi otobüsle sokak sokak turlayarak vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Yıldız, “Bayramı coşku ve huzur içerisinde kutluyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın, daim eylesin” dedi

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız eşi Seyhan Yıldız ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Beyoğlu’nu gezerek vatandaşlarla ve çocuklarla buluştu. Otobüs ile sokak sokak turlayarak vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Yıldız, kendisini ellerinde Türk bayraklarıyla karşılayan çocuklara bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi. Sokaklardaki vatandaşların yanı sıra evlerinde olan vatandaşlarda camlara ve balkonlara çıkarak bayram coşkusuna ortak oldu. Vatandaşlarla bayramlaşmayı gelenek haline getirdiklerini dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bayramlarımız birliktir, beraberliktir, kardeşliktir, coşkudur, heyecandır. Ramazanı şeriften sonra Beyoğlulu hemşerilerimizle sokak sokak bayramlaşıyoruz. Artık gelenek haline geldi. Milli ve dini bayramlarımızla bütün mahallelerimizi sokak sokak dolaşıyoruz. Çocuklarımızla, gençlerimizle, büyüklerimizle bayramlaşıyoruz” dedi.

 

Bayram çocuklarla güzel
Başkan Yıldız, “Bayram tabii çocuklarla daha güzel. Çocuklarla tabii okullarda buluşuyoruz. Sokaklarda kendileriyle görüşüyoruz. Hamd olsun, milletimiz heyecanlı. Bayramı coşku ve huzur içerisinde kutluyoruz. Allah birliğimiz, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın, daim eylesin. Sağlıkla ve huzurla nice bayramlar nasip etsin. Milletimizin, Beyoğlulu hemşerilerimizin Ramazan Bayramı kutlu ve mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.