Beyoğlu'nda yardım seferberliği

Beyoğlu'nda yardım seferberliği
Beyoğlu Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçede bulunan ihtiyaç sahipleri için sosyal yardım seferberliği başlattı. Arefe gününe kadar 5 bin aileye (20 bin kişiye) Sosyal Market tarafından hazırlanan yardım kolileri dağıtılacak

Beyoğlu Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahipleri için sosyal yardım seferberliği başlattı. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere içerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu yardım kolileri hazırlandı. Hazırlanan yardım kolileri, Yeni Tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürülmeye başlandı. Arefe gününe kadar 5 bin aileye (20 bin kişiye) ulaştırılması hedeflenen yardım kolilerini Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri bizzat kendileri ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürerek teslim ediyor.

Yoğun bir gayret içindeyiz
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yardımların Arefe gününe kadar devam edeceğini belirterek, “Yaklaşık 45 gündür ülkemizde ve tüm dünyada etkisini gösteren bir pandemi durumu var. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde, Sağlık Bakanlığımız, oluşturulan Bilim Kurulu, hem merkezi hükümet tarafı hem de yerel yönetimler belediyeler olarak bizler bu süreçte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir yandan da temizlik hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Bu dönemde özellikle dezenfektasyon çalışmalarını Beyoğlu’nun bütün noktalarına taşımış olduk. Beyoğlu Belediyesi olarak ikinci başlığımız da yardımlardı. Salgın döneminde yardım talebinde bulunan vatandaşlarımız oldu, bu vatandaşlara yardımların ulaştırılması konusunda yoğun bir gayret içerisindeyiz” dedi.

Ramazan bereketiyle geliyor
Başkan Yıldız, “Bugün Beyoğlu Belediyesi olarak sahada temizlik görevlisi olarak çalışan ve yardımları ulaştıran arkadaşlara bir moral bir destek olsun, hem de talepte bulunan arkadaşların talepleri en kısa sürede yerine getirilsin diye başta biz olmak üzere belediyemizin bütün başkan yardımcılarımız, müdürlerimizin tamamı ve altında çalışan şeflerimiz, yani kapalı alanda çalışan tüm personellerimizle bu seferberliği başlatıyoruz. İnşallah bugün 650 aileye bu yardımları ulaştırmış olacağız. Ramazan geliyor, ayrı bir huzur iklimi ve bereketiyle geliyor. Bu kampanya ile Arefe gününe kadar yardımlarımızı herkesin evine ulaştıracağız. Bu zor süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız” ifadelerini kullandı.

MURAT PALAVAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.