Bihter Ziyagil sosyal medyada gündem oldu

Bihter Ziyagil sosyal medyada gündem oldu
Bihter Ziyagil, büyük finalden 11 yıl sonra bugün bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı, bir çok usta ismi de kadrosunda buluşturan Aşk-ı Memnu 2008 yılında izleyici ile buluştu.Aşk-ı Memnu 24 Haziran 2010'da görkemli bir final ile ekranlara veda etti.Final bölümünde, aşkı ve evliliği arasında kalan Bihter Ziyagil, Behlül'ün ihanetine intiharı ile karşılık verdi. Bihter Ziyagil'in ölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bihter için binlece mesaj atıldı. işte atılan mesajlardan bazıları.

Ünlü avukat Feyza Altun'dan Aşk-ı Memnu paylaşımı; Annesi tarafından sevilenler, kabul görenler Bihter’i anlayamazlar. Bihter ve Aşk-ı Memnu sizin anladığınız gibi bir zina, edep ahlak romanı değildir. Bihter, 1890’lardan bugüne gelen bir prototip bir psikolojik fenomendir. Bugün Bihter Yöreoğlu’na iade-i itibar günü; Bihter çok sevmiyordu, Bihter hastaydı. Annesi tarafından sevilmeyen kimse sevgiyi tam olarak hissedemez içinde, sevilse de Bihter’e yetmedi, hissedemedi. Bir günahın karşılığı olan Behlül sevilmesi zorunlu olandı Aşk-ı Memnu benim için başka bir konu. Konunun Behlül ile de alakası yok. Sen kendini seversen zaten kimseyi öyle hastalıklı sevemezsin. Bihter intihar ederken bile Adnan Behlül’e hesap sormuştu...

feyza altun

Tüm acılarını bir "peki" kelimesine sığdıran kadın.. Bihter Ziyagil aramızdan ayrılalı bugün tam 11 yıl oldu.

Sene-i devriye. Bir ikon aşkın, tutkunun, vazgeçememnin en saf hali

Ben öldükten sonra mezarıma çiçek bırakmanla ilgilenmiyorum.Ben yaşarken bahçelerimi yaktın.

Bihter'in şu bakışına bir 50 yıl daha ağlarım...

Yalıyı terk ederken geriye Behlül'ün tablosunu ve Bihter'in aynasını yalıda bırakmışlar. Sanki ruhlarını o eve hapsetmişler gibi. 

aşkı memnu

aşkı memnu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.