Bir ömür mutlu olun

Bir ömür mutlu olun
Avcılar’ın sevilen iş adamlarında Bayram Özdemir'in oğlu Ali Riza Özdemir hayatını Laçin Korkmaz ile görkemli bir düğün töreni ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Bir ömür mutlu olsun” dileğinde bulundu

Kaya Ramada Oteli'nde gerçekleştirilen düğün törenine Özdemir ve Korkmaz ailesinin sevenleri, dostları büyük ilgi gösterdi katılım yoğun oldu. Davetlileri Özdemir ailesi adına baba Bayram Özdemir ve Korkmaz aileleri karşıladı. İyi bir ev sahipliği örneği gösteren aileler, davetlilere katılımları için teşekkür etti. Damat Ali Riza Özdemir gelin Laçin Korkmaz salona davetlilerin büyük alkışları ile geldi. Tüm davetliler yeni çiftlerin birbirlerine çok yakıştıklarını mutluklarına şahittik etti.


Mutluluğunuz daim olsun

Genç çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli kıyarken, şahitliklerini Selçuk Armağan ve Çiğdem Armağan yaptı. Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Hançerli, “Özdemir ailesi çok kıymetli değerli kıymetli bir aile. Keşke Avcılar’da kıysaydık  nikahı ama burası da çok hoş bir mekan. Gelin ve damat heyecanlı oluyor ama ben de böyle durumlarda daha heyecanlı oluyorum. Yeni çiftler olarak sizlerde de heyecan var tabii biraz. Dilerim mutluluğunuz daim olsun” dedi.


Sivas'tan, Malatya'dan duyulsun

Çiçeği burnunda çiftin nikah töreni esnasında “Öyle bir evet deyin ki Sivas'tan, Malatya'dan duyulsun” diyen Belediye Başkanı Hançerli, genç çiftin mutluğunun herkese mutluluk verdiğini de söyledi. Evlilik cüzdanını Laçin Korkmaz'a veren Hançerli, “Siz de biliyorsunuz ki mutluluğun yolu sevgiden, saygıdan geçiyor. Birbirine karşı sevginiz, saygınız hep devam etsin. Ülkemiz için hayırlı evlatlar yetiştirmeyi, Allah sizlere nasip etsin ve bir yastıkta kocatsın” ifadelerini kullandı.


 


Aileler teşekkür etti

Nikah merasiminin ardından davetliler ve genç çift Malatya ve Sivas türküleri eşliğinde halay çekerek, oyunlar oynadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı düğününün kendileri için de büyük bir mutluluk sebebi olduğunu söyleyen genç çiftin aileleri, “Burada güzel bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Gelen, katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.