Bir partiden İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek!

Bir partiden İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek!
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den İBB Başkan adayı olan mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’na bir siyasi partiden destek geldi.

Yerel seçimler için geri sayım sürerken partiler il ve ilçe adaylarını açıklamaya devam ediyor. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) dün yaptığı basın açıklaması ile hem adaylarını açıkladı hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için desteklediği ismi kamuoyu ile paylaştı.

HKP İstanbul İl Örgütü’nde dün düzenlenen basın toplantısı ile 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak ilçe adayları açıklandı. Toplantıda açıklamalarda bulunan HKP Genel Sekreteri Av. Ali Serdar Çıngı, İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıttı.

ggxsl-9x0aau7su.jpeg

İstanbul’da 20 ilçede kendi adaylarını çıkaracaklarını belirten Çıngı, büyükşehir belediye başkanlığı yarışında ise CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceklerini belirtti.

Çıngı konuya dair şunları söyledi: “Cumhur İttifakı ile CHP arasında bıçak sırtı olan büyükşehirlerde, illerde ve ilçelerde oyları CHP’ye vereceğiz. Onun dışında kalan yerlerde kendi adaylarımızla seçimlere katılıyoruz. İstanbul’da 20 ilçede kendi adaylarımızla seçimlere katılıyoruz. Halkımızı bize oy vermeye çağırıyoruz”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.