Bize sormadan peyzaj yaptırmayın!

Bize sormadan peyzaj yaptırmayın!
İnan Peyzaj Uygulama sahibi Ali İnan, Damga'ya konuştu. “Bize sormadan peyzaj yaptırmayın” diyen İnan, “Biz peyzaj mimarları ve usta bahçıvanlarımızla birlikte insanın doğasına uygun tasarlayıp gönül bahçelerini oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı

İnan Peyzaj Uygulama Şirketi'nin sahibi Ali İnan, yaptıkları çalışmalara ilişkin Damga'ya konuştu. Aynı zaman Ziraat Mühendisi de olan Ali İnan, peyzaj adı altında yapılması gereken ne varsa doğru yapmak için kendisini doğaya ve yeşile adadığını kaydederek; “Peyzaj mimarları ve usta bahçıvanlarımızla müşterilerimizin yaşam alanlarını, huzurlu, sağlıklı ve insanın doğasına uygun tasarlayıp gönül bahçelerini oluşturuyoruz” dedi.

İyi proje iyi bahçe!
“İşimize duyduğumuz sevgi ve saygıyı yaptığımız birçok özgün çalışmalarla pekiştirme çabasındayız” diyen İnan, Damga aracılığıyla peyzaj yaptırmak isteyenlere seslenerek; “Peyzaj sadece açık alanların tasarımı, planlanması ve bakımı değil, aynı zamanda yüzyıllardır gelen bir kültürdür. Bu kültürü doğru uygulamak ve geleceğe taşımak için müşterilerimizden gelen eleştiri ve fikirlerle çalışmalarımızı bir gün öncesinden daha üste çıkararak iyi proje, iyi bahçe olarak yeni tecrübelere, yeni referanslara taşımaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Merkezi Büyükçekmece'de
Merkezi İstanbul Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi’nde bulunan İnan Peyzaj Uygulama Hizmetlerine www.inanpeyzaj.com adresinden ulaşmak mümkün.

İnan Peyzaj’da şu hizmetler sunulmakta:
Alt yapı:

Düzenlenecek alandaki drenaj sistemleri,aydınlatma sistemleri,otomatik sulama sistemleri gibi alt yapı düzenlemelerini kapsar

Aydınlatma projeleri:
Düzenlenecek alanın kullanıcılar tarafından 24 saat aktif kullanılabilmesi için gece aydınlatmaları amacıyla yapılan projeler.

Bitkisel projeler:
Düzenlenecek park yada bahçenin iklim özellikleri,toprak yapısı,topoğrafik yapısı analiz edildikten sonra alanda kullanılır.

Havuzlar:
Düzenlenecek alanlardaki doğal yada formal görünümlü havuz yapımlarını kapsar.

eri-2.jpeg

Otomatik sulama projeleri:
Bitkilerin ve çimin iklim şartlarına göre belli aralıklarla ve belli miktarda sulanmasını sağlamak amacıyla yapılan projeler.

Periyodik bahçe bakımları:
Bakım ile ilgili her türlü talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Dış Mekan Bakımları Düzenlemesi yapılmış projeler.

Peyzaj danışmanlığı:
Site yada apartman bahçelerinin periyodik bakımlarının yapılması için uzman ziraat mühendisi ve peyzaj mimarlarımızla projeler.

eri-3.jpeg

Peyzaj uygulama:
Peyzaj; bir noktadan bakıldığında görüş çerçevesi içine girebilen doğal ve kültürel varlıkları projeler.

Sert peyzaj:
Düzenlenecek alanda zemin kaplama, duvar, merdiven, spor tesisleri, çocuk oyun grupları zeminleri vb. düzenlemeleri projeler.

Yumuşak peyzaj:
Düzenlenecek alandaki toprak işleri,bitkilendirme ile ilgili düzenlemeleri kapsar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.