Boğaz'da gemi arızası! Trafik askıya alındı!

Boğaz'da gemi arızası! Trafik askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nın kuzey girişinde Trabzon'dan Bandırma'ya seyir halinde olan bir gemi arızalandı. Kaza nedeniyle Boğaz'da gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi arızası nedeniyle trafiğin askıya alındığını duyurdu. Trabzon'dan yola çıkan ve Balıkesir'in Bandırma ilçesine gitmekte olan 64 metre uzunluğundaki BRABUS isimli geminin dümeninde arıza meydana geldi. Kıyı Emniyeti'nin acil durum ekiplerinin derhal müdahale etmek için olay yerine yönlendirildiği arıza sonrasında Boğaz trafiği askıya alındı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nin resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Trabzon'dan Bandırma'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı kuzey girişinde dümen arızası yapan BRABUS isimli 64 m boyundaki kargo gemisi için; Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA-10 Römorkörümüz ve KEGM-8 hızlı tahlisiye (can kurtarma) Botumuz olay yerine ivedilikle yönlendirildi. İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır"

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.