Bu 100'de biz varız!

Bu 100'de biz varız!
Zeytinburnu Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla ‘Bu 100’de Biz Varız’ kampanyasını başlattı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, kampanyası dolayısıyla Millet Bahçesi’ne yerleştirilen kaideye ilk imzayı attı.

Kampanya çerçevesinde ilçe sakinlerini Zeytinburnu Millet Bahçesi’nde bulunan kaideye imza atmaya davet eden Arısoy, “Zeytinburnu Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Ekim ayı başında bütün Zeytinburnu’muzun açık hava alanlarını 100’üncü yıl teması ile donattık. Yine halkla ilişkiler ekibimiz 1 Ekim’den itibaren yaptığı bütün ev ziyaretlerinde evlerinden camlarından asılabilecek Türk Bayrağı dağıttı. Bu dağıtıma önümüzdeki hafta da ev ve işyerlerine yoğun olarak devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi Zeytinburnu’muzda 100’üncü yılı hatırlatması 100 çınar diktik. İlk çınarı Kaymakamlığımızın önünde sembolik olarak diktik. Arkadaşlarımız Zeytinburnu’nun uygun yerlerine ‘100’üncü Yıla 100 Çınar’ sloganıyla çınarları diktiler. Yine Zeytinburnu Belediyemizin imkânlarıyla bir tanıtım filmi de inşallah bu hafta sonu sosyal medyadan hemşerilerimize ulaşacak” dedi.


100'üncü yıl için önemli
Zeytinburnu ailesinin 100’üncü yılın tanıklığını coşkuyla yaşamasını istediklerini belirten Arısoy, “Bildiğiniz gibi Filistin’deki vahşet dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet konseri iptal edildi. Onun yerine Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’mizde bir programla 100’üncü yılı yâd edeceğiz. Bu arkamda gördüğünüz imza anıtı da Zeytinburnu’ndaki hemşerilerimizin bu 100’üncü yıl duygusuna, coşkusuna ortak olmak üzere imza atmaları için hazırladığımız bir anıt. Bu imza anıtı 31 Aralık tarihine kadar burada durmaya devam edecek ve doldukça silinecek. Hemşerilerimiz buradan kendi imzalarını atarak 100’üncü yıl hatırası elde etmiş olacaklar. İnşallah Cumhuriyetimiz kıyamete kadar ebediyen bu topraklarda var olacak. Al bayrak bu topraklarda dalgalandığı sürece devletimiz, Cumhuriyetimiz var olacak. Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan kılan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Hepimiz Türkiye Yüzyıl’ında Türkiye’mizi daha da ileri taşımak üzere el birliği ile çalışıyoruz. Tekrar Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı hepimiz için kutlu olsun. İlelebet payidar olsun inşallah” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.