Bu şehir sanat üretiyor

Bu şehir sanat üretiyor
Ritmin Ustaları ve Başakşehir Müzik Akademisi müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Bu şehir sanat üretiyor, geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor” dedi

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Türk sanat müziğinin güçlü sesi Emel Sayın’ın ardından Başakşehir’de bu kez sahneyi Ritmin Ustaları ve Müzik Akademisi aldı. Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Müzik Akademisi’nde eğitim alan ve hayallerindeki konservatuvarı kazanan gençlerin performansı göz doldurdu. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konsere eşi Kübra Kartoğlu, çocukları Beren ve Yusuf’la birlikte katıldı.


Dolu dolu bir sezon bizi bekliyor

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında harika bir kültür sanat sezonu hazırladıklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Kültür ve sanata dair ne ararsanız yeni sezonda Başakşehir’imizde olacak. Yetişkin tiyatrolarımız, çocuk tiyatrolarımız, akademilerimiz, konserlerimiz, söyleşilerimiz ve birbirinden kıymetli etkinliklerimizle dolu dolu geliyoruz.  Her zaman tüketen değil, üreten bir belediye olduk. Bu şehir sanat üretiyor, bu şehir sanatçı yetiştiriyor.” şeklinde konuştu.

DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.