Büyük LOKMA büyük açılış

Büyük LOKMA büyük açılış
Esenyurt’ta uzun zamandır fırın işletmeciliği yapan Selahattin Büyük’ün yenilediği Lokma markasına büyük bir açılış düzenlendi

Büyük Lokma Büyük Açılış Esenyurt’ta uzun zamandır fırın işletmeciliği yapan Selahattin Büyük’ün yenilediği Lokma markasına büyük bir açılış düzenlendi. Anadolu kültürünün en seçkin lezzetlerinin sunulduğu Lokma’da; beslenmesine özene gösteren herkese uygun ekmeklerin pişirildiği fırın, çeşitli kuru ve yaş pastaların yer aldığı pasta bölümü, sabah sofralarının vazgeçilmezi olan kahvaltı reyonu ve şarküteri bölümleri bulunuyor. Lokma’nın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Genel Başkanı Baş Danışmanı Nuray Çepni, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Altuntop Makine Satış Müdürü Hüseyin Gürler, Mim Yapı Mimarlık’tan Zafer Yazıcı, İreks Gıda Ekmek Ustası Murat Boz, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Avukatı Gamze Şahin, Esenyurt Yeşil Rizeliler Dernek Başkanı Atalay Alparslan, Peçko Fırınları sahibi Ersin Sarıçam ve Buzkap Soğutma Yetkilisi Masis Mirzahanyan katıldı.


Esenyurt'a değer katacak

Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, büyük bir emeğin ve eserin sonucu olarak güzel bir işletmenin açıldığını kaydetti. Çalık, “Bu güzel günde, komşu ilçemizde güzel bir işletmeyi açacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Ana duasının alanın sırtı yere gelmez. Bu arkadaşlarımız da bu duayla yola çıktılar. Değişimin, dönüşümün olduğu İstanbul'da inşallah hep güzel günlerde bir arada oluruz. İşletmenin İstanbul'a, Esenyurt'a değer katmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

esenyurt lokma


Daha iyi hizmet verecek

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı da Selahattin Büyük'ü takdirle karşıladığını belirterek yapılan çalışmaların çok değerli ve önemli olduğunu ifade etti. Balcı, “ Büyük bir yatırım yaparak kendini ve işletmesini yeniledi. Daha iyi hizmet vermek için, çeşitlerini yeniledi, güzel bir işletme açtı kendisini tebrik ediyorum. Burada çok güzel bir emek ve gayret var” şeklinde konuştu.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.