Büyükçekmece Belediye Başkan adayının seçim çadırını parçaladılar

Büyükçekmece Belediye Başkan adayının seçim çadırını parçaladılar
İYİ Parti'nin Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Nejat Durmuş'un seçim çadırına saldırı düzenlendi.

Yerel seçimlere 1 aydan az bir süre kala partilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seçim yarışının devam ettiği sahalarda ise tatsız görüntülerde artış gözlemleniyor. İYİ Parti'nin Büyükçekmece'deki seçim çadırına saldırı düzenlendi.

Büyükçekmece sahilinde bulunan parti seçim çadırına bilinmeyen nedenle saldırı düzenlendi. Dün yapılan saldırıda seçim çadırında yer alan İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu'nun ve Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Nejat Durmuş'un fotoğrafı kesici aletlerle parçalandı.

Gece saatlerinde bir ya da birden fazla kişi tarafından yapılan saldırı il ilgili Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Nejat Durmuş açıklamada bulundu.

Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Durmuş: "Demokrasiyi içine sindirememiş böyle güçlü görüneceğini zanneden bir takım zavallılar partimizin afişleri üzerindeki saldırıları dün gece sahil kordon boyundaki çadırımıza dün yapılan saldırıya devam etmiştir. Bu mantığa sahip zavallılar kazanacağı seçim sonrasını düşünemiyorum bile. Nereden gelirse gelsin bu tür davranışların Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir." ifadeleri yer aldı.

01a71a9c-101a-4dbe-a143-3794118eb9a4.jpeg

3319caef-94e7-485d-9f4b-ecc5c90db428.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.