Büyükçekmece'de Trabzonspor bayraklarını kestiler!

Büyükçekmece'de Trabzonspor bayraklarını kestiler!
İstanbul'da Trabzonluların en fazla yaşadığı ilçelerden biri olan Büyükçekmece'de Trabzonspor'un şampiyonluğa ulaşması dört gözle bekleniyor. Sevinçlerini ev ve iş yerlerine astıkları bayraklarla göstermek isteyen vatandaşların hevesi kursağında kaldı. Esnaflar bayraklarının kesildiğini söyleyerek duruma isyan etti.

Bu sezon gösterdiği performansla bitime 8 hafta kala en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'a 15 puan fark atan Trabzonspor'da taraftarlar kupanın kaldırılacağı anı sabırsızlıkla bekliyor. Kalan karşılaşmalarda sadece 9 puan alması yeterli olacak bordo mavililerde artık sadece şampiyonluğun yaşanacağı tarih konuşuluyor. Trabzon kadar Türkiye ve dünyada da binlerce Trabzonsporlunun coşkusu sürüyor. Gün yaklaştıkça heyecanını daha da fazla göstermek isteyen ve kutlamalara erkenden başlayan vatandaşlar ev ve iş yerlerini bayraklarla donatıyor. İstanbul Büyükçekmece'de ise esnafın astığı bayraklar kesildi. Durumdan rahatsız olan iş yeri sahipleri artık bunun son bulmasını istedi.


 

Önlem istiyoruz

Adalet Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Ahmet Topal, yıllar sonra yaklaştıkları şampiyonluğun arefesinde takımlarına destek verebilmek ve coşkulu bir kutlama yapabilmek için astıkları bayrakların kesildiğini belirterek; "Uzun süredir beklediğimiz kupamızı almamıza çok az bir zaman kaldı. Sporun birleştirici gücüne inanan insanlar olarak burada zaferimizi kutlamak istiyoruz. Bu sene Trabzonspor şampiyonluğa yakın. Yarın bir başka takım. Herkes rahatça sevincini yaşayabilmeli. Astığımız bayraklar sürekli kesiliyor. Bir esnaf arkadaşımızın bayrağı daha kesildi. Bu konuda artık önlem alınmasını istiyoruz." dedi.


trabzonspor bayrağı büyükçekmece

trabzonspor bayrağı büyükçekmece

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.