Büyükçekmece sahilindeki metruk bina korku saçıyor!

Büyükçekmece sahilindeki metruk bina korku saçıyor!
Mimarsinan sahilinde yer alan ve yıllardır boş duran bir bina ilçede korku yaratıyor. Gazeteci Mehmet Mert metruk yapının son halini görüntüledi.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde Mimarsinan mevkiinde yer alan ve uzun yıllardır kullanılmayan bir bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mehmet Mert, binanın önünden çektiği bir video ile ilgilileri göreve davet etti.

Sahil kenarında istenmeyen görüntü

Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimarsinan Sahili’nde yer alan ve eskiden Akbank’ın dinlenme tesisleri olarak kullanılan bina uzun süredir boş halde. Denizin hemen kenarında yer alan metruk yapı hava karardıktan sonra tehlike yaratmaya başlıyor.

Binada yaşanan kavgalar halkı korkutuyor

Sahil alanında ailesi ile birlikte yürüyüş yapanlar, binada bulunan kişilerden rahatsız oluyor. Metruk yapının içi farklı amaçlarla kullanılırken, belediyenin bina ile ilgili herhangi bir işlem uygulamadığı görülüyor. Sık sık kavgalar sahne olduğu söylenen binada geçtiğimiz günlerde bir adam yaralama olayının yaşandığı da iddia ediliyor.

Aileler tedirgin

Etrafı açık olan ve her isteyen kişinin rahatça girebildiği metruk bina nedeniyle hem Mimarsinan halk hem de civar semtlerden gelerek sahilde yürüyüş yapmak isteyen Büyükçekmeceliler zor anlar yaşıyor.

Mehmet Mert kurumları göreve çağırdı

Yapının önünden çektiği bir video ile bölge halkının sorunlarını dile getiren Mehmet Mert, Büyükçekmece Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesini, İstanbul Valiliğini ve Büyükçekmece Kaymakamlığını göreve davet ederek kurumları metruk bina ile ilgili görüşmeler yapmaya çağırdı.

Mehmet Mert binanın etrafının tel örgüler ile çevrelenmesini de önerdi.

mmm.png

sah.png

met.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.