Büyükçekmece'de en ucuz daire 600 bin, en pahalısı 19 milyon lira

Büyükçekmece'de en ucuz daire 600 bin, en pahalısı 19 milyon lira
İstanbul'un en batısındaki ilçelerden biri olan Büyükçekmece'de ev fiyatları cep yakıyor. İlanlar arasındaki en ucuz daire 600 bin lira olarak gözükürken en pahalısı ise 19 milyon lira civarında.

Büyükçekmece'de ev fiyatları günün şartlarına göre yükselmeye devam ediyor. Dairelerini satmak isteyenler ilanlarında bunu gözeterek fiyatlarını belirliyor. İlçedeki en ucuz evin ücreti 600 bin lira olarak göze çarparken en pahalı daire ise 19 milyon lira civarında seyrediyor.


 

En pahalısı Mimaroba

İlan listlerinde Büyükçekmece'nin en pahalı dairesi Mimaroba Mahallesi'nde bulunan 19 milyon liralık daire. 200 metrekare evin fiyata karşıt olarak en ucuzu ise Kumburgaz Mahallesi'nde bulunuyor. 70 metrekarelik daire için 600 bin lira isteniyor.


 

Kiralıkta da Mimaroba zirvede

Satın alma yerine kiralık tercihi yapanlar için de yine Mimaoba Mahallesi ilk sırada bulunuyor. 3+1'lik deniz manzaralı bir evin aylık kirası 45 bin lira olarak göze çarpıyor ve Arapça ifadelerle Arap vatandaşlara da verilebileceği dile getiriliyor. En ucuz daire ise Celaliye Mahallesi'nde 60 metrekare ve kirası 400 lira.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.