Büyükçekmece’deki kaza, trafiği felç etti!

Büyükçekmece’deki kaza, trafiği felç etti!
İSKİ çalışmaları nedeniyle yoğun trafiğin yaşandığı Büyükçekmece’de İETT otobüsü kaza yaptı. Yoğun olan trafik, kaza nedeniyle daha da arttı.

Cansev Temuçin - İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde İSKİ’nin çalışmaları nedeniyle gün boyu trafikte yoğunluk yaşanıyordu. Bugün çalışmaların yürütüldüğü bölgede, Büyükçekmece - Topkapı istikametinde hareket eden HT48 hat no’lu İETT otobüsü ile hafif ticari araç ile çarpıştı. Çalışmalar nedeniyle yoğun olan trafik kazanın yaşanması ile birlilkte kilit oldu.

İSKİ çalışmaları nedeniyle D100 kapalı!

Büyükçekmece’de çalışmalar nedeniyle yolun trafiğe kapatılması üzerine yaşanan yoğunlukla ilgili bir açıklama yapıldı. Ulaşım Yönetimi Merkezi (UYM’nden yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin, sel ve su baskınlarının önüne geçebilmek için D100'ün altından geçen atık su borularını yeniden düzenleyerek atık suları Büyükçekmece İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisine ileteceği belirtildi.

Ulaşım tek yönlü sağlanıyor

Açıklamada ayrıca bu çalışma kapsamında; Bölgedeki tüm atık suların bağlantı noktası D100 geçişinde olduğu için, Silivri - İstanbul yönü trafiğe kapatılacağı ve trafik akışının geliş-gidiş olacak şekilde İstanbul Silivri hattından sağlanacağı ifade edildi.

Bitince karşı yöne geçilecek

Söz konusu yöndeki çalışmaların tamamlanmasından sonra bölge trafiğe açılarak, İstanbul - Silivri yönündeki çalışmalarına başlayacağı da duyuruldu. Açıklamada, “Büyükçekmece İlçesi Dizdariye Mahallesi D100 yol geçişinde yapılacak olan atık su ve yağmur suyu hattı imalatına başlanan çalışmanın en kısa sürede tamamlanıp, trafik akışının normale dönmesi planlanmaktadır.” ifadelerine yer verildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.