Büyülendim!

Büyülendim!
Türkiye’nin tek Cruise Gemisi İşletmecisi ve Miray International CEO’su Vedat Uğurlu, Türkiye Deniz canlıları Müzesi’ni ziyaret etti. Uğurlu, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ziyaretinde büyülendiğini ifade etti

Beylikdüzü ilçesinde bulunan ve Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan müzede alışa gelmiş heykel ve tarihi eserlerin ötesinde mumyalaşmış bir çok deniz canlısını Balıkçı Kenan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde bir arada görmek mümkün. Müze deyince ilk akla gelen heykel, tarihi eser ve antikaların bir arada toplandığı yer gelirken bu müzede ise mumyalanmış deniz canlıları sergileniyor. Beylikdüzü ilçesinde bulunan eş benzeri olmayan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ziyaretçilerinin akınına uğradığı gibi Miray International CEO’su Vedat Uğurlu’nun da ilgisini çekti.

Binbir çeşit balık var
Miray International CEO’su Vedat Uğurlu, Dünya ve Türkiye sularında nesli tükenmeye başlayan deniz canlıları başta olmak üzere, mumyalanan yüzlerce deniz canlısı Beylikdüzü ilçesinde kurulu Balıkçı Kenan Tesisleri bünyesindeki Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ziyaretinde büyülendiğini ifade etti. Miray International CEO’su Vedat Uğurlu, Balıkçı Kenan ile birlikte Dünya’da ve Türkiye’de bir eşi daha olmayan binlerce deniz canlısının her birinin özenle mumyalandığı müzeyi gezdiler. Beylikdüzü ilçesinde bulunan eş benzeri olmayan müzede alışa gelmiş heykel ve tarihi eserlerin ötesinde mumyalanmış bir çok deniz canlısını görmenin mümkün olduğunu dile getiren Balıkçı Kenan, "Buraya büyük bir emek verdik. Burada binbir çeşit balık var" dedi. Vedat Uğurlu da müzeye sahip çıkılması gerektiğini belirterek, özverisinden dolayı Balıkçı Kenan'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.