Cahit Arf Okulları eğitimde yıldızlaştı

Cahit Arf Okulları eğitimde yıldızlaştı
Beylikdüzü ve Büyükçekmece Mimaroba'daki şubeleri ile eğitim dünyasında yıldızlaşan ve çok sayıda öğrenciye hizmet veren Cahit Arf Eğitim Kurumları Müdürü Nilgün Albar, Damga'ya konuştu. Okul yönetimi olarak önceliklerinin her zaman öğrenciler olduğunu ifade eden Albar, “Öğrencilerimizin bilişsel, psikolojik ve sosyal yönlerden sürekli ve bütün olarak gelişmelerini sağlamak; çağdaş, mutlu ve üretken kişiler olarak yetişmelerine yardım etmek felsefemizin temelidir” dedi

Beylikdüzü ve Büyükçekmece Mimaroba'daki okulları ile eğitim dünyasına katkı sunan Cahit Arf Eğitim Kurumları, kalitesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Eğitimdeki yol haritaları ve hedefleri hakkında Damga'ya konuşan Cahit Arf Eğiyim Kurumları Müdürü Nilgün Albar, “Öğrencilerimizin bilişsel, psikolojik ve sosyal yönlerden sürekli ve bütün olarak gelişmelerini sağlamak; çağdaş, mutlu ve üretken kişiler olarak yetişmelerine yardım etmek felsefemizin temelidir” ifadelerini kullandı.


Yüzde 100 öğrenme modeli
Cahit Arf Eğitim Kurumları'nun yüzde 100 öğrenme modelini benimsediğini belirten Albar, “Bireysel ve çağdaş eğitim metotlarının günden güne önem kazandığı bu dijital çağda teknolojinin imkanlarından sonuna kadar faydalanıyoruz. Teknolojinin ışığında bize özel hazırlatmış olduğumuz yapay zeka altyapılı programlarımız ile öğrencilerimizin girmiş olduğu denemelerde yanlış yaptıkları ve boş bıraktıkları sorulardan yola çıkarak bir analiz raporu hazırlıyoruz. Bu rapordaki eksikel rine göre özel dersler planlıyoruz. Böylece sıfır hata sistemi ile hedeflenen yüzde yüz öğrenme modelini gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Özel dersler var
Öğrencilere birebir özel ders verdiklerini de kaydeden Albar, “Randevu sistemiyle hazırlanan özel ders programımızla kurumumuzdaki her bir öğrenciye birebir ders imkanı sunuyoruz. Yapay zeka programımızın desteğiyle öğrencimizde tespit ettiğimiz tüm konu eksiklerinin üzerine giderek başarı yolunda atılan adımları sıklaştırıyoruz” diye konuştu.

Her öğrenci özeldir
Okullarındaki her öğrenciye büyük kıymet verdiklerini anlatan Albar, “Her öğrenci farklı ve özeldir. Bizler onların bu farklılıklarını göz önünde bulundurarak bireysel eğitim sistemi konsepti ile programlarımızı destekliyoruz. Yapay zeka teknolojisiyle harmanlanmış kişiye özel ders programlarımız sayesinde öğrencilerimizin var olan potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.



Çalışma salonları da mevcut
Okulun sunduğu çok sayıda imkana dair bilgiler de paylaşan Albar, “Öğrencilerimiz kendilerine özel hazırlanan çalışma salonlarımızda diledikleri zaman ders çalışabilir ve öğretmenlerimize soru sorabilir. Tüm öğrencilerimize çalışma disiplini ve soru çözme alışkanlığı kazandırmak adına çalışma salonlarımız öğretmenlerimizin eşliğinde her gün saat 21.00’e kadar kullanıma açıktır” ifadelerini kullandı.
 

Grup dersleri ve VIP gruplar
Grup dersleri verdiklerini de belirten Nilgün Albar, “Grup derslerimizdeki öğretim yoğunluğu, ara sınıflar ve sınava hazırlık gruplarındaki öğrenci ihtiyaçları göz önünde bulundurularak farklılık gösterir. Sınav gruplarında üç adet VIP grup seçenekleriyle her öğrencinin uygun olduğu yoğunluk içerisinde eğitim görmesi sağlanır. Velilerimize kayıt olunan gruptaki öğrenci sayısı, verilecek olan öğretim desteği ve yayın miktarı net bir şekilde belirlenir. Bu noktada öğrencimizin alacağı destek, kurumumuz tarafından taahhüt edilir” dedi.

Öğrencilerin psikoloji kıymetli
Öğrencilere rehberlik hizmeti verdiklerinin bilgisini de veren Albar, “Rehberlik servisimiz öğrencilerimizin bireysel gelişimini yakından takip ederek onlara akademik destek sağlar. Her öğrencimiz için bireysel olarak hazırlanan çalışma programları ile eğitim koçluğu desteği verilir. Bu noktada rehberlik servisimiz velilerimizle doğrudan bir iş birliği içerisindedir. Öğrencinin gelişim düzeyi düzenli olarak velilerimize aktarılır. Aynı zamanda velilerimiz yapay zeka sistemi sayesinde öğrencimizin durumunu dilediği zaman dijital ortamda takip edebilir. Sınava hazırlık sürecinde oluşan kaygı ve stres öğrencilerimizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu noktada uzman psikoloğumuz ile öğrencilerimize tam zamanlı psikolojik destek sunuyoruz. Öğrencilerimize sunduğumuz psikolog desteğiyle onların moral ve motivasyonları artırmayı, dikkat eksikliği ve odaklanma sorunu gibi olumsuzlukları gidermeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra çeşitli psikolojik testler yoluyla analizler yaparak öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını ve mesleki anlamda doğru hedeflere yönelmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Anlayarak okumak önemli
Anlayarak okumanın önemine işaret eden Albar, “Performans odaklı hızlı okuma teknikleri sunuyor, öğrencilerimizin hızlı kavrama ve okuma yetilerine sahip olmalarına imkân sağlıyoruz. Anlama oranını iki katına çıkaran ve zaman kazanılmasını sağlayan bu teknik, aynı zamanda göz kaslarını ve görme alanını genişleterek kelime dağarcığının gelişmesine olanak tanımaktadır. Öğrencilerimiz kendi seviyelerine uygun oluşturulan programlar ile bağlam kurma ve yorumlama becerilerini geliştirerek, kavrama ve analiz etme konularında mental bir disiplin elde edebilmektedir” dedi.

Özel ders konseptli tek kurum
Okula dair önemli bir bilgi de veren Albar, “Öğrencilerimizin bilişsel, psikolojik ve sosyal yönlerden sürekli ve bütün olarak gelişimlerini sağlamak; çağdaş, mutlu ve üretken kişiler olarak yetiştirilmesine yardım etmek felsefemizin temelidir. Bu felsefe çerçevesinde kurumumuz Türkiye'de örneğine çok fazla rastlanılmayan bir yapılanmayla eğitim hayatına girmiştir. Beş yüz saat sınıf dersi ve yüz elli saate varan özel ders konseptini harmanlayarak birlikte sunabilen tek kurumuz” ifadelerini kullandı.

 

ÖZEL HABER: ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.