Çalmadık kapı bırakmıyorlar!

Çalmadık kapı; sıkmadık el bırakmayan Başkan Adayı Erhan Güzel, ilçe merkezinde hane hane dolaşarak projelerini anlattıklarını vurguladı.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; meclis üyeleri, kadınlar ve gençlerle birlikte ilçenin merkezindeki Ferhatpaşa ve Kaleiçi mahallelerini kapı kapı dolaşmaya başladı.

Başkan Adayı Güzel " Çatalcamızı Türkiye'mizde bir marka yapmak; üreten, yöneten, planlı ve daha güzel yapma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, 1 Nisan sabahına hemşehrilerimiz daha mutlu, daha umutlu uyanacak. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak" diye konuştu.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılının Çatalca’da ilk belediye başkanı olma hedefi olan biri olarak, Çatalcamızda engellerin kalkmasına, engelli hemşehrilerimizin hayatlarının güzelleşmesine yönelik ne varsa yapacağıma söz veriyorum.

k3.jpg

İftar programımıza katılan hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Hak ettiği hizmeti alamıyor

Güzel;" İstanbul’un en büyük ilçesi Çatalca yıllardır hak ettiği hizmeti alamıyor. İlçe yıllar sonra İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun zenginleştirdiği İBB vizyonuyla ile aynı vizyona sahip olarak, çok büyük işlere iş birliğiyle imza atacak." dedi

k4.jpg

Başkan Adayı Erhan Güzel açıklamasında şöyle konuştu;

"Bu kapsamda; Tarım ve hayvancılık yapanlara iki kat destek. Yılda 30 bin ton buğday alımı. Çiftçilere doğrudan sözleşmeli tarım. Yeni sera yapımlarına maddi destek. Büyükçekmece Gölü Doğal Yaşam Alanı ve Kent Ormanı. Kent Lokantası. Gelin, 31 Mart’ta Çatalca’da Erhan Güzel, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu diyerek Çatalcamızı İstanbul’un en güzel ilçesi yapalım."

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.