Canlı yayında psikolojik destek

Canlı yayında psikolojik destek
Koronavirüsle mücadele kapsamında bir yandan koruyucu ve önleyici dezenfeksiyon işlemlerine devam eden Avcılar Belediyesi, bir yandan da toplumu virüsün psikolojik etkilerinden korumak için canlı yayında eğitim seminerleri düzenliyor.

 “Koronavirüsü Bilgilendirme Sohbetleri” başlığı altında Avcılar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan seminerlerde, alanında uzman katılımcılar bilgilerini paylaşıyor. Sosyal hayatın kesintiye uğramaması için tüm imkanlarını seferber eden Avcılar Belediyesi, bu seminerlerle aynı zamanda dijital ortamlarda yayılan ve panik yaratan kirli bilginin de önüne geçmeyi amaçlıyor.

İşimizi yapıyoruz
"Koronavirüsü Bilgilendirme Sohbetleri” kapsamında düzenlenen seminerlerin üçüncüsünde "Koronavirüs ruh sağlımızı nasıl etkiledi? Yaşlılar ve dezavantajlı gruplar bu süreci nasıl atlatmalı? Salgın bittiğind epsikolojik etkileri de bitecek mi?" konuları konuşuldu. Psikolog Eren Yalçın’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde salgınla mücadelede psjikolojiyi sağlam tutmanın en önemli detay olduğu vurgulandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Biz Avcılar Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevlerimizi ve vatandaşlarımızın bu süreçten zarar görmemesi için yapabileceğimiz şeyleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Avcılar Belediyesi’nin koronavirüsü ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaları sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında anlatan Hançerli, vatandaşarı evlerind ekalmaları ve sağlık bakanlığının önerdiği şekilde kişisel hijyenlerine uymaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.