Çarşaflı kadının darp edildiği olaya ilişkin valilikten açıklama

Çarşaflı kadının darp edildiği olaya ilişkin valilikten açıklama
İstanbul Valiliği, Fatih’te çarşaflı kadının darp edildiği olaya ilişkin soruşturma başlattı. Hakkında onlarca suç kaydı bulunduğu ortaya çıkan İş yeri sahibi gözaltına alınırken, dükkanın mühürlendiği öğrenildi.

Sosyal medyada görüntülerin yayınlanmasının ardından büyük ses getiren çarşaflı kadının darp edilmesine ilişkin İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi. Basın açıklamasında, saldırganın 11 adet suç kaydı olduğu açıklanırken iş yerinin mühürlendiği ve tahliye işlemlerinin başladığı açıklandı.

İstanbul Valiliği’nin yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Fatih İlçesi’nde meydana gelen ve bir kadının darp edilirken manevi değerlerimize de küfredilmesi olayının görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştır.

Görüntüler toplumumuzda da infiale yol açmış, bunun bir yansıması olarak da işyerinin kepenklerine, olaya tepki gösteren vatandaşlarca çeşitli yazılar yazılmıştır.

Emniyet birimlerimizin çalışması sonucunda;

- Kadını darp ve küfür fiilini işleyen A.Ü.Ş. gözaltına alınmıştır. HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK ETME suçundan hakkında işlem yapılan şahsın sorgusunda “işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet görevi yaptırmamak için direnme” suçlarında 11 adet suç kaydını olduğu anlaşılmıştır.

- Olayın yaşandığı işyeri, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verilmiştir.

- Dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlatmıştır.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.