Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: Öğretmenlik gönül işidir

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: Öğretmenlik  gönül işidir
Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde konuşan Mesut Üner, “Biliyoruz ki öğretmenlik sadece bir meslek değildir. Gönül işidiri emek işidir. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli milli şuur işidir” dedi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlene etkinliklere katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi töreni İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner ve protokol üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile gerçekleşti. Resmi tören sonrası Öğretmenler Günü kutlama programı Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk ve Ortaokulu’nda devam etti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mesut Üner öğretmenlerin gününü kutlayarak güne özel hediyelerini takdim etti. Çatalca Atatürk Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Mesut Üner öğretmenlerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. 


Birlikte yol yürüyeceğiz

Son olarak öğretmenler için düzenlenen gecede ünlü sanatçı Yonca Lodi sahneye çıktı. Etkinlikte öğretmenlere seslenen Üner, “Değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz, siz değerli öğretmenlerimizde geleceğimizi aydınlatan ışığımızsınız. Biliyoruz ki, öğretmenlik sadece bir meslek değildir. Gönül işidir. Emek işidir. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli milli şuur işidir. İşte bu nedenle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" diyerek geleceğimizi sizlere emanet etti. Büyüyen ve gelişen Türkiye’miz siz öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çatalca’mızda sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz, daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. İlçemiz ve ülkemiz sizlerin yetiştirdiği öğrencilerimizle her zaman geleceğe umutla bakacaktır. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken kaybettiğimiz öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Öğretmenlerimiz, bu güzel gecede bizlerle olduğunuz için ve emekleriniz için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi. 

HABER:

BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.