Çatalca'da ikinci oturum

Çatalca'da ikinci oturum
Çatalca Belediye Meclisinin 2020 Yılı Temmuz Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Belediye Başkanı Mesut Üner başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Covid 19 salgını tedbirleri nedeniyle ekipler tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen meclis salonuna katılımcılar ateş ölçümleri yapılarak alınırken, maske dağıtımları da yapıldı.

Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündemin 1. maddesi “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 155 ada 47 ve 48 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili İmar Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

2. Gündem maddesi “Kesin Hesaplar” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

3. Gündem maddesi “Ek Ödenek” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

4. Gündem maddesi “5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 56. Maddesine göre 2019 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu” görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öncelikle Meclise, Belediye Başkan Yardımcılarına, Müdürlere ve tüm belediye personeline teşekkür ettiği konuşmasında; “Amacımız hep birlikte Çatalca’mıza hizmet etmektir. Bugüne kadar çok güzide meclis toplantıları gerçekleştirdik. 2019’da gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra devam eden birçok projemiz var. Hedefimiz, 5 yılda tüm bu çalışmaları tamamlamak. Bu çalışmalarımızda parti ayrımı gözetmeden birbirimize yapacağımız katkılar, Çatalca’mıza yapacağımız katkı demektir. Meclis Üyelerimize ve Belediyemizdeki tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediye Meclisinin 2020 Temmuz Ayı Toplantısının 2. Birleşimi 7 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.