Çatalca'da su sorunu çözülüyor

Çatalca'da su sorunu çözülüyor
Çatalca Gümüşpınar Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Mesut Üner'den mahallenin su sorununu çözmesini istedi. Bu talep üzerine harekete geçen belediye ekipleri, su sorununu çözmek için çalışma başlattı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Gümüşpınar Mahallesi'nin yıllardır çözüm bekleyen su sorununu çözmek için çalışmaları başlattı.Tarım ve hayvancılığın özellikle manda yetiştiriciliğinin ön plana çıktığı Gümüşpınar Mahallesi'nde vatandaşlar yıllar önce var olan, hayvanlarını suladıkları çeşme ve yalakları yeniden kullanmak istediklerini Üner’e iletti. Mahalle Muhtarı Osman Güngör, Başkan Mesut Üner’e kaynak suyun üzerinin geçmiş dönemlerde kapatıldığını ifade ederek hayvancılıkla uğraşan vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını, hayvanların su içecek yerleri olmadığını dile getirdi.


Burada 3 çeşmemiz vardı

Muhtar Osman Güngör'ün bu talebi üzerine Belediye Başkanı Mesut Üner Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini bölgeye sevk etti. Kato eşliğinde devam eden kazılarla su araması yapılırken, Mahalle Muhtarı Osman Güngör, "Yıllar önce buralarda 3 tane çeşmemiz vardı, köyümüzde hayvanlarımızı bu meramızda otlatır sulardık. Başkanımız Mesut Üner bizleri kırmayarak ekipleri gönderdi. Allah Mesut Başkanımızdan razı olsun. İnşallah burada suyu yeniden bulabiliriz, zorluk çeken vatandaşlarımız yine yararlanır” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.