Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçime gidiyor

Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçime gidiyor
Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yarın Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde yeni başkanını seçecek. 4 adayın yarışacağı kongreye, katılımın yoğun olması bekleniyor. Damga'ya konuşan başkan adaylarından Baysal Ergun de “Çatalca esnafı için şimdi değişim vakti. Biz ekip olarak esnafımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaya hazırız” dedi

Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yarın saat 13:00 ila 17:00 arasında Nazım Özbay Kültür Merkezi'nden gerçekleştirilecek kongreyle, seçime gidecek. Mevcut başkan Cafer Dağ'ın tekrar aday olarak yarışacağı kongrede; Baysal Ergun, Ömer Taylan ve Yıldıray Güney de aday olarak boy gösterecek. Kongreye ilişkin Damga'ya konuşan adaylardan Baysal Ergun de; esnafın problemlerini çözmek adına çalışamaya hazır olduklarını söyledi. Ergun, “Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ilçemizin en saygın odalarından bir tanesidir. Bu bilinçle bu göreve talip oldum. Ben ve ekip arkadaşlarım farklı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz” dedi.Çatalcalı esnafın problemleri için her zaman çözüm üreteceklerini de belirten Ergun, “Bizler makamında oturan değil sahada olan, esnaflarımızın her daim kapısını çalan, iş yerlerinde ziyaret edip sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten bir ekip olacağız. Odamızın imkanlarından esnaf arkadaşlarımızın tamamının faydalanması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız” dedi.

Şimdi değişim zamanı

Çatalca esnafının sorunlarına hakim olduklarını vurgulayan Ergun, “Esnafımızın sorunlarını dertlerini çok iyi biliyoruz. Bu bilinç ve deneyimlerimiz ışığında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Esnaf arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Fark yaratmaya geliyoruz. Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın artık değişime, taze bir kana ve yeni fikirlere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.