Çatalca KAI Kültür Evi’nden görkemli Nevruz kutlaması

Çatalca KAI Kültür Evi’nden görkemli Nevruz kutlaması
Çatalca Kars Ardahan Iğdır Kültür Evi’nin düzenlediği Nevruz Bayramı kutlamalarına çok sayıda davetli katıldı.

Çatalca Kaymakamı Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Uner ve Çatalca’nın tüm belediye başkan adayları ile STK temsilcilerinin, ilçe protokolünün büyük ilgi gösterdiği kutlamalar Çatalca Halı Saha tesislerinde gerçekleşti.

c1.jpg

Nevruz Bayramı ve iftar yemeği etkinliğinde konuşan Çatalca Kars Ardahan Iğdır Kültür Evi Başkanı Berkan Tar tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederek KAİ çatalca Kültürevi’nin tüm özel günlerde birbirinden renkli etkinlikler kutlamaya devam edeceğini kaydetti.

c3.jpg

21 Mart ile birlikte havalar ısınmaya, karlar erimeye, ağaçlar çiçeklenmeye, toprak yeşermeye, göçmen kuşlar yuvalarına dönmeye başlar diyen Başkan Berkan Tar sözlerini şöyle sürdürdü; ‘21 Mart bütün varlıklar için uyanış, diriliş ve yaradılış günü olarak kabul edilir. Nevruz diğer bir adı ile de YENİGÜN bayramı adıyla kutlanır. Birliğimiz dirliğimiz dayanışmamız daim olsun. İftar yemeğimizle birlikte edinilen dostluklar, yeni tanışmalar, kuvvetlenen hemşerilik bağlarımız, dayanışmamız bugün gördük ki bir kez daha taçlandı. Kuruluşumuzdan buyana üyelerimiz, destekçilerimiz, hemşerilerimiz sayesinde her biri birbirinden güzel etkinliklere verilen emeğin meyvelerini almaya başladık. Birliğimiz dirliğimiz dayanışmamız daim olsun’

c4.jpg

Etkinlikte yanan ateşin üzerinden atlayan katılımcılar Kafkas Ekibi’nin folklor gösterileri ve büyülendiler ve bir sonraki etkinlikte buluşmak sözü ile vedalaştılar.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.