Çatalca sokakları dolup taştı! Elbasan "Güzel"ini bağrına bastı

CHP Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel doğduğu, büyüdüğü topraklarda Elbasan'da sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılandı.

Başkan adayı Güzel "Memleketim, doğup büyüdüğüm topraklarda hemşehrilerimin coşkusuna mazhar oldum. Her bir hemşehrime tek tek teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimin sevgisine layık bir başkan olacağım.Biz ekip olarak Çatalcamızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Seçildikten sonra da bırakmayacağız." dedi.

img-20240325-wa0008.jpg

Kent Lokantası da açılıyor

Beş yıl önce Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları, İstanbulumuzun adil yaratıcı ve yaratıcı olmasında başrolde bulunduklarına dikkat çeken Güzel " Kıymetli başkanım ve emekçileri, Çatalcamızda da bugüne kadar yapılmayan işleri yaparak ilçemize değer kattı. Bu hafta da kent lokantamız açılıyor.Çatalca’da Erhan Güzel, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu diyoruz. İnanıyoruz ki, hem Çatalca’da hem de İstanbul’da Tam Yol İleri diyecek, ikinci yüzyılın ilk belediye yönetimleri olarak Türkiyemize kalıcı eserler bırakacağız. İstanbul başardı Çatalca da başaracak. Çatalca Çok Güzel Olacak" şeklinde konuştu.

img-20240325-wa0005.jpg

Natura Sitesini ziyaret etti

CHP Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; ilçede bulunan Natura Sitesini ziyaret etti.İstanbul’un en büyük ilçesi Çatalcamızda, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Ayrım yapmadan tüm Çatalcamızı ortak akıl ile yöneteceklerini vurguladı.Güzel "Misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize teşekkür ederim. Çatalca’nın daha güzel olmasına bir hafta kaldı.Tam Yol İleri Çatalca Senin" dedi.

img-20240325-wa0006.jpg

img-20240325-wa0007.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.