Çatalca’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izi var!

Çatalca’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izi var!
Gazeteci Mehmet Mert, yerel seçimlere saatler kala İstanbul’un Çatalca ilçesinde öne çıkan adayı açıklayarak sebeplerini sıraladı.

İstanbul’un Çatalca ilçesinde mevcut başkan AK Partili Mesut Üner yeniden aday gösterilmişti. Karşısında CHP’den Erhan Güzel’in yer aldığı Üner’in Çatalca’da favori olduğunu açıklayan gazeteci Mehmet Mert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan faktörüne dikkat çekti.

Mehmet Mert’in Damga Gazetesi’nde yayınlanan “Kimler Kazanacak, Kimler Kaybedecek?” başlıklı yazısının bir bölümünde Çatalca adayları ve ilçede 31 mart seçimlerinde yaşanacaklara yönelik tahminler de yer aldı.

Mert’in “Çatalca’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izi var!” alt başlıklı yazısının ilgili bölümünde şu ifadelere yer verildi:

“Çatalca’da 2019 seçimlerinde sürpriz bir şekilde Ak Parti Adayı Mesut Üner yarışın kazananı oldu.

CHP adayı Erhan Güzel ise 10 yıl boyunca rahmetli Cem Kara döneminin belediye meclis üyesiydi. Son beş yılda ise İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ile çalıştı.

2024 seçimlerine girerken Erhan Güzel arkasına İBB Başkanı İmamoğlu desteğini alarak giriyor. Mesut Üner ise Cumhurbaşkanı Erdoğan desteği ile seçimlere giriyor.

Ancak arada bir fark var, Mesut Üner görev yaptığı beş yılda gerçekten fark edilir bir şekilde ilçeye yatırım getirdi, hizmet getirdi, önemli projeleri hayata geçirdi.

Erhan Güzel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na rağmen elle tutulur, gözle görülür çok fazla yatırım getiremedi.

Bu durumun seçimlere ciddi anlamda etki edeceğini düşünüyorum.

En başta Mesut Üner birçok AK Parti’li belediye başkanının yapmadığı şey olan Atatürkçülük mottosunu CHP’lilerin elinden aldı.

İlçede Atatürk evi yaptı, birçok hizmetine Atatürk ismi verdi.

Sık sık Anıtkabir’e gençleri götürdü.

Sorarım size başka bir tane gösteremezsiniz AK Parti’li belediye başkanı olacak ve bunları yapacak.

Ve bu yapılanlar en çok Erhan Güzel’in elini kolunu bağladı.

Yine de Erhan güzel başarılı bir adaylık süreci geçiriyor.

Ezcümle, Mesut Üner favori diyebiliriz ama Erhan Güzel de sürpriz yapıp Çatalca’yı yeniden CHP’ye kazandırırsa kimse şaşırmasın.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.