Çatalca'da Erhan Güzel mazbatasını aldı: 'Tarikatlara hizmet etme dönemi sona erdi'

Çatalca'da Erhan Güzel mazbatasını aldı: 'Tarikatlara hizmet etme dönemi sona erdi'
Yüzde 50,52 oy alarak belediye başkanı seçilen Erhan Güzel mazbatasını aldı, ardından ise Çatalca Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Çatalca Belediye Başkanı seçilen Erhan Güzel, AK Partili eski başkan Mesut Üner'in yardımcısı Hüseyin Aydın'dan yönetimi devraldı. Güzel, "Kişiye, kişilere, gruplara, belli zümrelere, vakıflara, tarikatlara hizmet etme dönemi artık sona erdi. Artık tamamen millete hizmet dönemi başlamıştır" dedi.

Çatalca'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yüzde 50,52 oy alarak belediye başkanı seçilen Erhan Güzel mazbatasını aldı, ardından ise Çatalca Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı. Törene; CHP Çatalca İlçe Başkanı Yakup Yaşar, CHP Meclis Üyesi Berker Esen, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güzel, devir teslim töreninin ardından makamında tebrikleri kabul etti.

"TARİKATLARA HİZMET ETME DÖNEMİ ARTIK SONA ERDİ"

Devir teslim töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, "Öncelikle Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Çatalca halkı 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir güven ve oy oranıyla destek oldu. Bundan dolayı bütün Çatalca hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte oy verdi, vermedi, o bizdendi, o bizden değildi diye hiçbir kişiyi ayrıştırmadan, hiçbir kimseye özel bir ayrıcalık yapmadan hizmet edilecek. Seçim süreci boyunca da hep söylediğimiz şekilde; kişiye, kişilere, gruplara, belli zümrelere, vakıflara, tarikatlara hizmet etme dönemi artık sona erdi, hiçbir şekilde hizmet edilmeyecektir. Artık tamamen millete hizmet dönemi başlamıştır. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ilk belediye başkanı olarak beni tercih eden bütün Çatalca halkına çok teşekkür etmek istiyorum. Belediyede en üst noktadan en alttaki emekçiye kadar herkese kendi haklarımı helal ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Yeni dönem bütün Çatalca'ya hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.